reklama
annemarie
Fanka BB :)
Robilam co moglam,najwiecej chomikowalam na lozku,zeby kropkom nie przeszkadzac,swiat jest piekny,co tu duzo gadac,juz sie ciesze na pociag,bede jechala znowu przez gory,a w dole rzeka przez parenascie km.cudnieeeea najbardziej na moje siersciuchy,dzieci i meza.dokladnie w tej kolejnosciZachomikowalas trochę pozytywnej energii tych cudnych terenów?
D
Deleted member 134305
Gość
Cześć dziewczyny
Agatek wiem, ze ciezko Ci teraz, ale musisz byc dzielna, napewno wszystko będzie dobrze, jestes w szpitalu, pod opieką, napewno nic zlego sie nie stanie!! Trzymam kciuki mocno za Ciebie!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie dawcy nasienia z banku spermy, jak to teraz wygląda? wiem, ze jakos prawo sie pozmieniało i cos mi sie obiło o uszy, ze to trzeba zgłaszać pozniej przy załatwianiu aktu urodzenia dziecka....ktoś coś wie?
Agatek wiem, ze ciezko Ci teraz, ale musisz byc dzielna, napewno wszystko będzie dobrze, jestes w szpitalu, pod opieką, napewno nic zlego sie nie stanie!! Trzymam kciuki mocno za Ciebie!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie dawcy nasienia z banku spermy, jak to teraz wygląda? wiem, ze jakos prawo sie pozmieniało i cos mi sie obiło o uszy, ze to trzeba zgłaszać pozniej przy załatwianiu aktu urodzenia dziecka....ktoś coś wie?
reklama
Nie trzeba. Ktoś nie zbyt mądry chciał żeby ogólnie dzieci poczęte z ivf w metryce miały taka adnotacje.Cześć dziewczyny
Z tego co kojarzę to chodziło o takie jakby uznawanie ojcostwa :/
Podziel się: