Chyba, że weszły jakieś zmiany jeszczr, o których nie wiem. Jak wrócę do domu to mogę pogrzebaćNie trzeba. Ktoś nie zbyt mądry chciał żeby ogólnie dzieci poczęte z ivf w metryce miały taka adnotacje.
Z tego co kojarzę to chodziło o takie jakby uznawanie ojcostwa :/
reklama
agatek28
Fanka BB :)
Czesc laski
Bylam na usg, z dzidzia wszystko dobrze, lekarka powiedziała ze wszystko wyglada lepiej, ze swiezej krwi nie widzi, mogle plamic na brunatno.
Moglabym dzisiaj wyjsc, ale ze wzgledu, ze w nocy krwawilam swieza krwia to chca mnie jeszcze jeden dzien zostawic.
Bylam na usg, z dzidzia wszystko dobrze, lekarka powiedziała ze wszystko wyglada lepiej, ze swiezej krwi nie widzi, mogle plamic na brunatno.
Moglabym dzisiaj wyjsc, ale ze wzgledu, ze w nocy krwawilam swieza krwia to chca mnie jeszcze jeden dzien zostawic.
ewelin86
Truskawka tu jest link
Link do: Urząd stanu cywilnego naznaczy dzieci z in vitro. Zmiany wejdą w życie w listopadzie
ale to jest ustawa z 2015r, którą Komorowski miał podpisał. Ale z tego co teraz kojarze nie ma takiego czegoś. Jak jeszcze coś znajde to wrzuce
Link do: Urząd stanu cywilnego naznaczy dzieci z in vitro. Zmiany wejdą w życie w listopadzie
ale to jest ustawa z 2015r, którą Komorowski miał podpisał. Ale z tego co teraz kojarze nie ma takiego czegoś. Jak jeszcze coś znajde to wrzuce
ewelin86
Dawca nasienie nie jest prawnym ojcem dziecka.
Link do: What Goes w akcie urodzenia Gdy dawcą spermy jest stosowany? - Tips for all - Howwes.Com
Link do: What Goes w akcie urodzenia Gdy dawcą spermy jest stosowany? - Tips for all - Howwes.Com
ewelin86
Agatek to super :* Z Dzidzą wszystko dobrze. Widzisz, jak dobrze pójdzie to już jutro w domku będziecie :*Czesc laski
annemarie
Wroce do domu to sie za twoją energię wezmeEw cmok w brzuch :* taki dlugiii :*
Ann prześlij pozytywnej energii swiatlowodem trochę mi :* potrzebuje.
reklama
Haha. 5 cali ?Mam tyle ladnych zdjec i niczego nie moge(jeszcze nie moge)wkleic bo wszystko za duze.a nie prawda bo sa maleeeee jak mój teflon
Podziel się: