reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anika :*:* Ale to będzie długi tydzień :)
Nie denerwuj pieroga ! bo jak ja jutro nie zobacze to dopiero pewnie za 2 tygodnie..już chce iść spac...:)....Udało mi się zapisać na nfz do mojego lekarza na 15 maja więc możecie mnie wpisać :) A jak dziewczyny wasze objawy ciązowe?

Cześć dziewczyny :) wybaczcie że się nie odzywalam ale dostawałam palpitacji serca jak czytałam forum ;) za bardzo się wami przejmowałam i przejmuje :) nie da rady was się nadrobić :) jutro mam wizytę. Nie wiem czego mam się spodziewać. Tak jak pisałam dwa tygodnie temu że zrobię bęte by zobaczyć czy doganiam martke :) miałam chyba 19 dpt 7000 betę. To chyba dobrze :) dzisiaj jest mój 27 dpt myślicie że jutro zobaczę serduszko?
Jak widać wysokość bety nie ma znaczenia, przy duzo niższych dziewczyny widziały swoje kropki, a tylko ja nie widzialam . Jutro mam dzien prawdy, juz sie nie mogę doczekać

Anne, Butterfly, to na kiedy wpisujemy betowanie? :D

neich się Kropki ładnie wgryzają :)
Anika, nie wiem jeszcze. Lekarz kazał mi zrobić po 12 i 14 dniach od transferu, czyli wychodzi 16 maja. Czy wcześniej może coś już wyjść? 10 maja mam urodziny i beta byłaby najcudowniejszym prezentem, ale to na nią za wcześnie. Wpisz na razie 16 maja, najwyżej zmienimy :-)

reklama
Do góry