reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak widać wysokość bety nie ma znaczenia, przy duzo niższych dziewczyny widziały swoje kropki, a tylko ja nie widzialam . Jutro mam dzien prawdy, juz sie nie mogę doczekać
ja tez...ale z perspektywy czasu jakoś w miarę minęło te 2 tygodnie.. nie wiem jak tu 9 mc wytrzymać :) jutro nam się wszystko wyjaśni mam nadzieję :)

reklama
Ewela współczuję teściowej. Moja niby nic nikomu nie rozgada oprócz swojej córci. Jej zawsze wszystko wypaple i juz nic jej nie mowie.

Dzis mamy tu wiele ważnych wydarzen:) kciuków nie puszczamy :)

MAJ

4: Butterfly - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
4: kinia – betowanie
4: Monia_IBA - betowanie

5: Falka302 – II betowanie
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
6: westaice – betowanie
6: ilka - betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
15: pisanka89 - wizyta u gin prowadząćego ciążę
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Pisanka super ze wrocilas i nigdzie z Ewela sie nie wybierajcie :) tu sie wszystko zaczelo i będzie trwac... :D
Ewunka to kiedy pierwsze podgladanie? Dopiero co Twoja stymulacja byla daleeeeeko w kalendarzu a tu juz 3 dzien. Czas leci jak szalony :)
West obiecany taniec oddtanczony! :Djeszcze jutro doprawie i w piatek beta jak ta lala ;) po pozytywnej becie wracasz do pracy czy idziesz na l4?

reklama
Miałam fostipur 225 i menopur 75
A teraz mam gonal 300 i menopur 75
ja bym odczekala przynajmniej 1 pełny cykl. Po pierwsze krwawienie po odstawieniu leków, to nie miesiaczka. Po drugie często robia się torbiele czynnościowe ae to w następnym cyklu, a nie w tym wymuszonym. Czyli odstawiasz leki, jest krwawienie, a potem czekasz 60 dni na @ bo jest torbiel czynnosciowa. A to znaczy, ze gospodarka hormonalna jest do d.... I co wtedy na takim cyklu stymulacja? Czyli odstawienie leków i krwawienie. A potem czekanie na prawdziwy @ i od niego antyki i reszta ekipy:-) po poronieniu kaza odczekać 1-2 cykle, bo potem może być problem z zajściem, albo utrzymaniem. A gospodarka hormonalna tto nie tylko podawany zewnętrznie prg czy e2 (np. jest jeszcze e1 i e3, tak samo prg jest jeszcze prgOH...)To impreza za kupe kasy, wiec wolałabym mieć wszystko pod kontrolą:-p na tyle ile się da:-)

Do góry