reklama
butterfly1331
Moderator
Progesteron mam w lutinusie- 3x1.a co bierzesz?nie masz progesteronu?
Oprócz tego biorę jeszcze estrofen, encorton, euthyrox, femibion natal i zastrzyki przeciwzakrzepowe. Dziś już nic dodatkowego nie dostałam.
ewelin86
Fanka BB :)
Aniko tak bardzo juz bym chciała mieć kolejną wizytę za sobą i usłyszeć serduszko, a tu jeszcze tydzień. Mam nadzieję, że jest wszystko w porządku Za często ostatnio mnie na płacz bierze
Ann co tak spokojnie?? Jak się czujesz, bo już nie wiem czy pisałaś o samopoczuciu za dużo było postów i już sie zamotałam
Ann co tak spokojnie?? Jak się czujesz, bo już nie wiem czy pisałaś o samopoczuciu za dużo było postów i już sie zamotałam
butterfly1331
Moderator
Pisanka, nareszcie :-) Gdzieś Ty była? :-)Cześć dziewczyny wybaczcie że się nie odzywalam ale dostawałam palpitacji serca jak czytałam forum za bardzo się wami przejmowałam i przejmuje nie da rady was się nadrobić jutro mam wizytę. Nie wiem czego mam się spodziewać. Tak jak pisałam dwa tygodnie temu że zrobię bęte by zobaczyć czy doganiam martke miałam chyba 19 dpt 7000 betę. To chyba dobrze dzisiaj jest mój 27 dpt myślicie że jutro zobaczę serduszko?
Dziś poszłam za Twoim przykładem i wsunęłam z 15 pierogów :-) Ale mi się ich chciało :-)
Cisza na okręcieNawet nad Wisła w Poznaniu?
Ann jak w drugim dniu zakropkowania?
Martka jak z plamienia?
Strawbelka u Ciebie spokój?
Megi :*
Najki dziś mają dzwonić prawda? Czekam na informacje :*
Ew weź Ty się zastrusiuj, bo mało Cię.
Ja super, ze kolejna próba przed wami. Będę trzymac kciuki i wszystko co się da, żeby tym razem spełniło się największe marzeniePrzykro mi i powodzenia na przyszłość.. !
ANIKA, Kochana wprowadź mnie w kalendarz ten ostatni raz 17 maja - wizyta przed stymulacją
pisanka89
Fanka BB :)
a jeździłam tu i tam ... jedz pierogi bo to sprawdzona dieta ja już ze 3 tygodnie pierogów nie jadłam teraz trzeba linie trzymaćPisanka, nareszcie :-) Gdzieś Ty była? :-)
Dziś poszłam za Twoim przykładem i wsunęłam z 15 pierogów :-) Ale mi się ich chciało :-)
reklama
Ja super, ze kolejna próba przed wami. Będę trzymac kciuki i wszystko co się da, żeby tym razem spełniło się największe marzenie
Cytując Kasię z Kogla Mogla: "WĄTPIĘ" ale dziękuję :*
Podziel się: