reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mam pojęcia, nie wchodzę tam, niech się goni :-)
Do mnie też dzwonili, transfer jutro o 12:40:-) Z maluchami na razie wszystko dobrze. Jutro będą je oglądać przed transferem, gdyby nie było blastocysty, to zadzwonią. Trzymajcie proszę kciuki, żeby były same blastocysty!
Ann, to musi być Twój dzień, tyle pozytywnych fluidów wokół, więc nie może być inaczej :-)
Gratuluję transferu musi być super skoro dzwonią;)) trzymam kciuki za powodzenie i życzę żeby kropek został na 9 miesięcy

reklama
Cześć dziewczyny. Proszę o pomoc. 20.04. miałam transfer 2 dniowego zarodka klasy A. 11 dpt zrobiłam test ciążowy i jedna kreska. Dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam drugi...też jedna kreska :(. Jutro idę na betke....i teraz pytanie. Czy są jeszcze jakieś szanse na pozytywny wynik?

Pozdrawiam

Do góry