reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Proszę o pomoc. 20.04. miałam transfer 2 dniowego zarodka klasy A. 11 dpt zrobiłam test ciążowy i jedna kreska. Dzisiaj rano nie wytrzymałam i zrobiłam drugi...też jedna kreska :(. Jutro idę na betke....i teraz pytanie. Czy są jeszcze jakieś szanse na pozytywny wynik?

Pozdrawiam

Monia tylko beta prawdę Ci powie , być może była pozna implantacja bądź hcg jeszcze jest na tyle niskie , ze test nie wyczuwa , w każdym razie trzymam kciuki za jutrzejszy dzień . Mam nadzieje , ze będziesz mile zaskoczona [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje. Dodam tylko, że 6 dpt wkładając luteine zobaczyłam na palcach krew....tylko ten jeden dzień. I teraz nie wiem czy to implantacja była? czy zarodek obumarł? żadnych innych objawów nie mam...dobrze się czuje...tylko ten stres :) No i dzisiaj 30 dc....i @ narazie nie widać...

Nareszcie usiadlam....kwestie techniczne najpierw:pobrali jej 10 komorek,8 nadawalo sie do zapylenia,2pokazaly w miedzyczasie palca,zostalo 6.dostalam 2 blastki wyskakujace juz z butow:-)) 4bardziej leniwe morule sa na lodowisku.wiec wynik,lepszy niz sie spodziewalam.a teraz jako przyszla matka,odzywiam się chinszczyzna i nie dociera do mnie nic;-) ;);-) ;)

Nareszcie usiadlam....kwestie techniczne najpierw:pobrali jej 10 komorek,8 nadawalo sie do zapylenia,2pokazaly w miedzyczasie palca,zostalo 6.dostalam 2 blastki wyskakujace juz z butow:-)) 4bardziej leniwe morule sa na lodowisku.wiec wynik,lepszy niz sie spodziewalam.a teraz jako przyszla matka,odzywiam się chinszczyzna i nie dociera do mnie nic;-) ;);-) ;)
Ann super :) Te 2 blaski widać chciały jak najszybciej do mamusi wskoczyć :) :* Oj coś czuję, że beta wysoka jak ta lala będzie :) Kciuki cały czas zaciśnięte :*
Poczekaj za chwilę dotrze do Ciebie, że Kropki juz z Tobą :*

Ann moja pierwsza była taka wyrywna :* dala mi kopa i strasznie rozczulila.
Ty wiesz :*

:* obawiam się, że nie będę miała tyle szczęścia :*
ale temat nie na dziś. Dziś piękny dzień. Pełen mocy :) i radości dzięki Wam :) a Ty to rozwalilas system :p

Witam wszystkich jestem tu nowa i poratujcie mnie informacjami jestem 11 dpt i robiłam betę i wyszło mi 5,0 czy mam jeszcze jakieś szanse

reklama

Anne wynik naprawdę super [emoji4], ale najważniejsze , ze maluszki już z mamusia [emoji3] teraz niech porządnie wgryza sie na całe piękne 9 miesięcy ... Chyba bardziej bedzie mi sie dłużyło do twojej bety niż swojej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry