reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny rozmyślam na temat klinik w Wawie, jeśli u mnie nie będzie miejsca no i będzie opcja przeniesienia, to pewnie się zdecyduję..
Novum, Invimed czy Invicta?
Przejrzałam nasze historie i z każdej kliniki znajdzie się ktoś, komu się udało. W rankingu skuteczności Novum 37%, Invimed 36% Invicta mocno w tyle 26%.
Jakieś osobiste opinie? Będę wdzięczna.

No cóż... Polecam Novum:D

reklama
Dziewczyny rozmyślam na temat klinik w Wawie, jeśli u mnie nie będzie miejsca no i będzie opcja przeniesienia, to pewnie się zdecyduję..
Novum, Invimed czy Invicta?
Przejrzałam nasze historie i z każdej kliniki znajdzie się ktoś, komu się udało. W rankingu skuteczności Novum 37%, Invimed 36% Invicta mocno w tyle 26%.
Jakieś osobiste opinie? Będę wdzięczna.

Ja mam porównanie dwóch tylko ,obecna Invicta i Invimed . Jeśli miałbym wybierać z tych dwóch to zdecydowanie Invimed , przynajmniej traktują jak człowieka i masz wrażenie , ze naprawdę im zależy , no i kontakt do lekarza cały czas .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Falka gratulacje! !!
Bylam wczoraj w klinice i sie dowiedziałam że: torbiel sie wchonela, w sobotę mam przyjechać zrobić posiewy, w poniedziałek na wizyte i jak wszystko bedzie ok dostane receptę na zastrzyk coby pecherzyk milosciwie panujacy pękł i .... pod koniec tygodnia crio :D jupiiiiiii :)

reklama
Dzięki dziewczyny. Skłaniam się ku Novum, ewentualnie Invimed. Zobaczymy co mi powie jutro koordynator. Najwygodniej byłoby mi zostać w swojej Invikcie. Ale nie ufam im już zbytnio..

Do góry