reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki, kurcze, w sumie mnie w invikcie najbardziej wkurzalo jedynie ten brak kontaktu, tasma.. Jakby dalo rade to podejdz, a jak nie to chorobowe i wybieraj jakas dalej ..:*

ann, az mnie ciarki przeszly...:-) !!! Kochana ciesze sie, czuje, ze bedzie parka..:) !!!

Witam wszystkich jestem tu nowa i poratujcie mnie informacjami jestem 11 dpt i robiłam betę i wyszło mi 5,0 czy mam jeszcze jakieś szanse
Ciezko powiedziec,Bo,
Mogla byc pozniejsza iimplantacja i dopiero beta zaskoczyla
Abo zarodek sie na Chwile zaimplantowal i przestal sie rozwijac
Abo tym razem sie nie udalo:no2:

Zrob bete jeszcze raz za 2 dni,to bedzie wszystko jasne.

Agatek,

a te uplawy i zakazenie,mialy cos z tym wspolnego.?trzymaj sie kochana,to teraz obydwie lezymy i dyskutujemy z kropkami.bedzie dobrze:tak:

Ciezko powiedziec,Bo,
Mogla byc pozniejsza iimplantacja i dopiero beta zaskoczyla
Abo zarodek sie na Chwile zaimplantowal i przestal sie rozwijac
Abo tym razem sie nie udalo:no2:

Zrob bete jeszcze raz za 2 dni,to bedzie wszystko jasne.
Dziękuję powtórzę w piątek mam nadzieje ze moje ryczenie było przed wczesne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Martini jak się czujesz?? :)
Dziękuję w miarę dobrze, mdlosci wieczorne mam wrazenie jakby zaczely powolutku ustepowac. Dzisiaj odczuwam troche pobolewanie w dole brzucha,ale zauwazylam ze co ktorys czas tak jest , widocznie odczuwam jakies powiekszanie sie , rozciaganie. Dzisiaj zaliczylam 2 drzemki:) i na szczescie pozbylam sie przeziebienia, od pt byla masakra nos zawalony i niewysoka goraczka :(
A Ty jak tam?? :)

reklama
Agatek martwie sie razem z Toba i trzymam kciuki , zeby rozwiazalo sie wszystko pomyslnie. Wiem ,ze to teraz prawie niemozliwe ale sprobuj stres zmniejszyc do minimum, teraz to wazne - sciskam...

Do góry