reklama
najki, kurcze, w sumie mnie w invikcie najbardziej wkurzalo jedynie ten brak kontaktu, tasma.. Jakby dalo rade to podejdz, a jak nie to chorobowe i wybieraj jakas dalej ..:*
ann, az mnie ciarki przeszly...:-) !!! Kochana ciesze sie, czuje, ze bedzie parka.. !!!
ann, az mnie ciarki przeszly...:-) !!! Kochana ciesze sie, czuje, ze bedzie parka.. !!!
annemarie
Fanka BB :)
Ciezko powiedziec,Bo,Witam wszystkich jestem tu nowa i poratujcie mnie informacjami jestem 11 dpt i robiłam betę i wyszło mi 5,0 czy mam jeszcze jakieś szanse
Mogla byc pozniejsza iimplantacja i dopiero beta zaskoczyla
Abo zarodek sie na Chwile zaimplantowal i przestal sie rozwijac
Abo tym razem sie nie udalo
Zrob bete jeszcze raz za 2 dni,to bedzie wszystko jasne.
Dziękuję powtórzę w piątek mam nadzieje ze moje ryczenie było przed wczesneCiezko powiedziec,Bo,
Mogla byc pozniejsza iimplantacja i dopiero beta zaskoczyla
Abo zarodek sie na Chwile zaimplantowal i przestal sie rozwijac
Abo tym razem sie nie udalo
Zrob bete jeszcze raz za 2 dni,to bedzie wszystko jasne.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Wiem,jak sie denerwujesz,znam to az za dobrze,wszystkie znamy....a moze zostan z nami do piatku i troche dluzej...bedzie ci razniej.Dziękuję powtórzę w piątek mam nadzieje ze moje ryczenie było przed wczesne
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
agatek28
Agatek,
a te uplawy i zakazenie,mialy cos z tym wspolnego.?trzymaj sie kochana,to teraz obydwie lezymy i dyskutujemy z kropkami.bedzie dobrze
No raczej nie. Zreszto lekarka taka przyjemna ze sie nic nie dowiedzialam....
MartiniM
Dziękuję w miarę dobrze, mdlosci wieczorne mam wrazenie jakby zaczely powolutku ustepowac. Dzisiaj odczuwam troche pobolewanie w dole brzucha,ale zauwazylam ze co ktorys czas tak jest , widocznie odczuwam jakies powiekszanie sie , rozciaganie. Dzisiaj zaliczylam 2 drzemki i na szczescie pozbylam sie przeziebienia, od pt byla masakra nos zawalony i niewysoka goraczkaMartini jak się czujesz??
A Ty jak tam??
reklama
Podziel się: