reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najki ja jak szukałam czegoś dla siebie, to novum wygrywalo. Nie miałam przyjemności trafić do żadnej, ale gdybym musiała zmieniać teraz to właśnie na novum. :*

Kinia nie wiem. Nie czuję tego wszystkiego. :) ja raczej w piątek. Chociaż 2 dni dłużej w nadzieji będę żyła :) i w ciąży. ;)

reklama
Ann suuuuper wiesci zaciskam mocno &&&&&&&& za kropki niech się na stałe u mamuni zagoszczą;))

Falka gratulacje:* super majoweczka

Agatek musisz cierpliwie czekać na wizytę u lekarza a infekcje ja też mam często więc to chyba taki urok człowieka;/

Westi za Ciebie też odtanczone tańce i &&& zaciśnięte

Falka!!!!!!!!!!!!!! Gratulacjee :)))))))))))
Skąd Ty wytrzasnęłaś wynik 3 maja :D ?

Dziękuje wszystkim. Nie wierzę jeszcze. Myslalam że to za wcześnie będzie ale już tak schizowalam że przed jutrzejszym powrotem do pracy chcialam wiedziec. Zrobiłam u kolegi w zaprzyjaźnionym labie ;)
Ilka, kinia, westice kochana wszystkie jesteśmy na tym samym etapie też 7dpt, można bete już robić. Na transferze dr mówił że 8-9dpt to juz będzie na pewno. Teraz za was trzymam mocno kciuki!! Uda się!!

Aniko, tak wpisz mnie proszę na 5.05 drugą bete.

Falka Gratulacje!!! Prześlij troszke szczesliwych fluidow na jutrzejsze betowanie... :* jak sie czujesz?? :)
Dzieki, czuje sie calkiem normalnie, bola mnie piersi sa troche pelniejsze i mam ciagle wzdecia ale te objawy przypisywalam luteinie:)
Chcialam wam pokazaz zdjecie testu sikanego jakie sa do d***. Dr C mowil zeby je olac i tylko beta jest ważna. Ale cos nie moge wstawic. Test niby czułość 10 a przy moich 85 ledwo kreska, pewnie dlatego ze mocz rozcienczony bo nie porannt ale nawet...z ciekawosci chcialam sprawdzic jak to z sikaczami i sie potwierdza ze lipne:) ok ide na dzialeczke posiedziec z rodzinką sie cieszyc :D

reklama
Czytam najpiekniejsze Posty na swiecie:biggrin2::biggrin2::biggrin2:ale ,ale nie zapominajmy o reszcie:-) :)za nie tez trzeba trzymac:biggrin2:
West, kryzys ogarnelas?
Agatek,zapalenie ma sie lepiej?
Motylek ja upierdliwa kolezanka?wyslij ja Do mnie,wogole na Forum,
Zjemy ja zywcem:-) :):-) :):-) :):-) :)
Aniolkowa wracam w czwartek Do Domu, wiec mam spokoj,ptaki i Park za oknem:happy:

Nie mam pojęcia, nie wchodzę tam, niech się goni :-)
Do mnie też dzwonili, transfer jutro o 12:40:-) Z maluchami na razie wszystko dobrze. Jutro będą je oglądać przed transferem, gdyby nie było blastocysty, to zadzwonią. Trzymajcie proszę kciuki, żeby były same blastocysty!
Ann, to musi być Twój dzień, tyle pozytywnych fluidów wokół, więc nie może być inaczej :-)

Do góry