reklama
annemarie
Fanka BB :)
ale obiecalam ,że będę marudzicNajki niczego nie zakładaj teraz. Niepotrzebnie się nakręcisz:* jedz na spokojnie i porozmawiaj. A potem do boju ! :*
Ann widzisz? Kopa masz w tylek i bez marudzenia jyz wracaj jako mamuśka kropkow
:* marudzić będziesz po transferze :*ale obiecalam ,że będę marudzic
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ann zycze powodzenia i samych pozytywnych emocji i wydarzen :-) :-) buziaki
Kinia witaj!! To prawda w kupie sila, a dziewczyny sa skarbnica wiedzy!
Aniolkowa mamam, no faktycznie nie bylo Cie mega dlugo, jak sie czujecie? U Was juz 23 tc wow!!! Pewnie masz juz spory brzuszek?
Agatek czuje sie ogólnie dobrze ale co jakis czas dopada mnie kolka jelitowa i wtedy chodze zgięta w pół z bólu. Brzuszek juz mam spory, zaczyna przeszkadzać w ubieraniu czy wiązaniu butów a gdzie tam do 9 miesiąca :-) co do upławów to ja tez mam żółte, zgłaszałam juz kilka razy u lekarzy, robili mi wymaz, ja sobie tez zrobiłam taki wymaz w domu gotowy i czysto. Lepiej to sprawdzić, bo wiele infekcji nie daje objawów.
Najki cholera o co chodzi z tym zapłodnieniem? Duzo ci pobrali komórek? Mam nadzieje że mają dla ciebie jakis plan.
kinia_1988
Zaciekawiona BB
Dziewczyny betujace w najblizszym czasie powiedzcie czy macie jakies objawy... Wiemze to moze za wczesnie ale jakies odczuia moze macie?? a jak te dziewczyny ktore juz wiedza ze nosza ppd sercem dzidziusie?? Jakies mialyscie objawy.. Wiem ze to indywidualna sprawa
Natula Ole masz mrozakow?Kciukasy za dzisiejsze &&&& i za siebie dziś też trzymam
reklama
został nam ostatni. Oby został z nami już na zawsze!Natula Ole masz mrozakow?
Podziel się: