reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najeczka kochana moja:-) :-) :-) ty sie tez swoich doczekasz,innej wersji nie zakladamy:-) jakos tak chyba razem na BB wylądowalysmy i ciagle cos nie tak:-\ starczy już tego´:p

Ann zycze powodzenia i samych pozytywnych emocji i wydarzen :-) :-) buziaki

Kinia witaj!! To prawda w kupie sila, a dziewczyny sa skarbnica wiedzy!

Aniolkowa mamam, no faktycznie nie bylo Cie mega dlugo, jak sie czujecie? U Was juz 23 tc wow!!! Pewnie masz juz spory brzuszek?

Agatek czuje sie ogólnie dobrze ale co jakis czas dopada mnie kolka jelitowa i wtedy chodze zgięta w pół z bólu. Brzuszek juz mam spory, zaczyna przeszkadzać w ubieraniu czy wiązaniu butów a gdzie tam do 9 miesiąca :-) co do upławów to ja tez mam żółte, zgłaszałam juz kilka razy u lekarzy, robili mi wymaz, ja sobie tez zrobiłam taki wymaz w domu gotowy i czysto. Lepiej to sprawdzić, bo wiele infekcji nie daje objawów.

Najki cholera o co chodzi z tym zapłodnieniem? Duzo ci pobrali komórek? Mam nadzieje że mają dla ciebie jakis plan.

Dziewczyny betujace w najblizszym czasie powiedzcie czy macie jakies objawy... Wiemze to moze za wczesnie ale jakies odczuia moze macie?? :) a jak te dziewczyny ktore juz wiedza ze nosza ppd sercem dzidziusie?? Jakies mialyscie objawy.. Wiem ze to indywidualna sprawa:)

reklama
Do góry