reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ewelina86 :)

Dzieki, to moj pierwszy raz, wiec to dla mnie wszystko swiezy temat... :laugh2:
A ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, tak mowia :errr:

Mialam taka dziwna jak gabeczka, nie potrafie wytlumaczyc jaka dokladnie.Nigdy takiej wczesniej nie mialam. Taka jakby spuchnieta i taka puchata.
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosiona :D wybacz, ale rozbawiło mnie to :*

Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia :o) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał :(
I tyle z deserku miałam :(

Kinia ja jak mialam implantacje to bolaly mnie jajniki, krzyz i ogolnie taki bol jak na @, do tego bol piersi. Identycznie przeszlam przez to dwa razy.

Dziewczyny dodzwonilam sie jednak do lekarza, powiedzial, ze mu to wyglada na infekcje, ktora moze nie dawac objawow. Polecil tantum rosa do irygacji i iladian. Na chwile obecna tylko to, jak cos to wizyta w srode, wiec wezme cos na recepte.
Tylko kurcze skad ja to mam?? Dbam o siebie przeciez. Eh...
Dziewczyny teraz pytanie z tych glupich: czy taka infekcja moze wplynac na poronienie?? Jezu boje sie.

boje sie rozczarowania, zreszta,, jak kazda z nas.

Najgorsze, ze nie mam mrozaczkow :dry:i wszystko na nowo....

Udalo sie wyciagnac tylko dwa jajeczka, z czego tylko edno sie zaplodnilo....grrr.

Ostatnia edycja:
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosiona :D wybacz, ale rozbawiło mnie to :*

Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia :o) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał :(
I tyle z deserku miałam :(
:( szkoda, bo myślałam, że coś smacznego polecisz :) Ale bezpieczeństwo przede wszystkim :*

:( szkoda, bo myślałam, że coś smacznego polecisz :) Ale bezpieczeństwo przede wszystkim :*
Mogłabym schrupac kleszczyka. Może ananasowy by był ;)
Tez zawiedziona jestem. Tym bardziej, że to dieta wysoko białkowa. Wskazana dla nas :D
Agatek infekcje są "normalne" w ciąży. Zmiany pH itp. Spokojnie. Reaguje sz a to najważniejsze :*

reklama
Dzień dobry kochane :*

Ann trzymam kciuki za piękne zarodeczki, transfer i powrót już z Kropkami :) Taniec odtańcowany :*

Kinia witaj :) Trzymam kciuki za Twoją bete :) No i oczywiście, że w kupie raźniej :)

Najki, żeby wszystko sie wyjaśniło, co było przyczyna niepowodzenia :*

moniusia super, że postanowiliście powalczyć jeszcze raz :*

Aniołkowa mama to prawda, długo Cie nie było :) A jak się czujecie? :)

Oczywiście trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze dziewczyny :*

Wczoraj padło pytanie o encortonie. Ja miałam po pozytywnej becie odstawić, ale cały czas biorę. Dopiero na następnej wizycie dr zadecyduje co dalej.

Ewelin ja nawet ok a jak ty sie czujesz?

Do góry