reklama
G
Gość
Gość
Mialam taka dziwna jak gabeczka, nie potrafie wytlumaczyc jaka dokladnie.Nigdy takiej wczesniej nie mialam. Taka jakby spuchnieta i taka puchata.Miałaś miękką szyjkę?
Strawbelko jak u Ciebie?
Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosiona wybacz, ale rozbawiło mnie to :*Mialam taka dziwna jak gabeczka, nie potrafie wytlumaczyc jaka dokladnie.Nigdy takiej wczesniej nie mialam. Taka jakby spuchnieta i taka puchata.
Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia ) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał
I tyle z deserku miałam
agatek28
Fanka BB :)
Kinia ja jak mialam implantacje to bolaly mnie jajniki, krzyz i ogolnie taki bol jak na @, do tego bol piersi. Identycznie przeszlam przez to dwa razy.
Dziewczyny dodzwonilam sie jednak do lekarza, powiedzial, ze mu to wyglada na infekcje, ktora moze nie dawac objawow. Polecil tantum rosa do irygacji i iladian. Na chwile obecna tylko to, jak cos to wizyta w srode, wiec wezme cos na recepte.
Tylko kurcze skad ja to mam?? Dbam o siebie przeciez. Eh...
Dziewczyny teraz pytanie z tych glupich: czy taka infekcja moze wplynac na poronienie?? Jezu boje sie.
Dziewczyny dodzwonilam sie jednak do lekarza, powiedzial, ze mu to wyglada na infekcje, ktora moze nie dawac objawow. Polecil tantum rosa do irygacji i iladian. Na chwile obecna tylko to, jak cos to wizyta w srode, wiec wezme cos na recepte.
Tylko kurcze skad ja to mam?? Dbam o siebie przeciez. Eh...
Dziewczyny teraz pytanie z tych glupich: czy taka infekcja moze wplynac na poronienie?? Jezu boje sie.
ewelin86
Fanka BB :)
szkoda, bo myślałam, że coś smacznego polecisz Ale bezpieczeństwo przede wszystkim :*Ha ha. Przepraszam Strawbelko, ale Puchatka? Owłosiona wybacz, ale rozbawiło mnie to :*
Ew wczoraj łąki, pola były, bo kudlacz jeden złapał gdzieś kleszcza ( mimo zabezpieczenia ) i mąż się sam wystraszył i do lasu nie chciał
I tyle z deserku miałam
Mogłabym schrupac kleszczyka. Może ananasowy by byłszkoda, bo myślałam, że coś smacznego polecisz Ale bezpieczeństwo przede wszystkim :*
Tez zawiedziona jestem. Tym bardziej, że to dieta wysoko białkowa. Wskazana dla nas
Agatek infekcje są "normalne" w ciąży. Zmiany pH itp. Spokojnie. Reaguje sz a to najważniejsze :*
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dzień dobry kochane :*
Ann trzymam kciuki za piękne zarodeczki, transfer i powrót już z Kropkami Taniec odtańcowany :*
Kinia witaj Trzymam kciuki za Twoją bete No i oczywiście, że w kupie raźniej
Najki, żeby wszystko sie wyjaśniło, co było przyczyna niepowodzenia :*
moniusia super, że postanowiliście powalczyć jeszcze raz :*
Aniołkowa mama to prawda, długo Cie nie było A jak się czujecie?
Oczywiście trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze dziewczyny :*
Wczoraj padło pytanie o encortonie. Ja miałam po pozytywnej becie odstawić, ale cały czas biorę. Dopiero na następnej wizycie dr zadecyduje co dalej.
Ewelin ja nawet ok a jak ty sie czujesz?
Podziel się: