Privzostał nam ostatni. Oby został z nami już na zawsze!
reklama
G
Gość
Gość
Ja nie mialam zadnych.Dziewczyny betujace w najblizszym czasie powiedzcie czy macie jakies objawy... Wiemze to moze za wczesnie ale jakies odczuia moze macie?? a jak te dziewczyny ktore juz wiedza ze nosza ppd sercem dzidziusie?? Jakies mialyscie objawy.. Wiem ze to indywidualna sprawa
No moze szyjka, taka jak gabeczka i bardzo ciasno tam, tak wszystko rozpulchnione.
Miałaś miękką szyjkę?Ja nie mialam zadnych.
No moze szyjka, taka jak gabeczka i bardzo ciasno tam, tak wszystko rozpulchnione.
Strawbelko jak u Ciebie?
Hei
Wlasnie przygladam watkowi i tak zbieram sie na odwage, aby napisac
Uff... kazda z nas przechodzi to samo
Jestem 12dpt, mimo wszystko podpusilo mnie i zrobilam test w sobote, byl negatywny, nie wiem czy to ze wzgledu na niskie stezenie (zrobilam test w obiad), czy po prostu tak wyglada sytuacja rzeczywiscie. W srode wykonam test jeszcze raz, tak jak mi zalecono
Glupia ludzka ciekawosc troche mnie zesmucila, ale nadal mam nadzieje, ze zobacze dwie kreseczki pojutrze.
Jak bylo w waszych przypadkach?. Ja przez te dwa tygodnie czuje klocie w podbrzuszu, piersi mam takie, ze normalnie ledwo sie mieszca, biore Lutinus trzy razy dziennie. Miesiaczka miala by dzisiaj, ale na razie ani widu ani slychu ( moze przez Lutinus). TO moje pierwsze podejscie.
Zycze wszystkim powodzenia i upragnionego szczesica
Wlasnie przygladam watkowi i tak zbieram sie na odwage, aby napisac
Uff... kazda z nas przechodzi to samo
Jestem 12dpt, mimo wszystko podpusilo mnie i zrobilam test w sobote, byl negatywny, nie wiem czy to ze wzgledu na niskie stezenie (zrobilam test w obiad), czy po prostu tak wyglada sytuacja rzeczywiscie. W srode wykonam test jeszcze raz, tak jak mi zalecono
Glupia ludzka ciekawosc troche mnie zesmucila, ale nadal mam nadzieje, ze zobacze dwie kreseczki pojutrze.
Jak bylo w waszych przypadkach?. Ja przez te dwa tygodnie czuje klocie w podbrzuszu, piersi mam takie, ze normalnie ledwo sie mieszca, biore Lutinus trzy razy dziennie. Miesiaczka miala by dzisiaj, ale na razie ani widu ani slychu ( moze przez Lutinus). TO moje pierwsze podejscie.
Zycze wszystkim powodzenia i upragnionego szczesica
Ostatnia edycja:
ewelin86
Fanka BB :)
natula ja też... Ja już chyba przestane czytać tych artykułów. Za bardzo je przeżywam. Nawet teraz mam łzy w oczach, chyba za bardzo biore do siebie
Ja się tylko zastanawiam kto na tym zarabia. I czy oni nie mają obsesji na tym punkcie. To już przechodzi wszelkie możliwe granice. :/ mało stresu przy całej procedurze to teraz jeszcze czas nas będzie gonił, bo zaraz mogą zakazać. :/
Brak słów ...Ja się tylko zastanawiam kto na tym zarabia. I czy oni nie mają obsesji na tym punkcie. To już przechodzi wszelkie możliwe granice. :/ mało stresu przy całej procedurze to teraz jeszcze czas nas będzie gonił, bo zaraz mogą zakazać. :/
Ew nie tylko Ty. Masakra.natula ja też... Ja już chyba przestane czytać tych artykułów. Za bardzo je przeżywam. Nawet teraz mam łzy w oczach, chyba za bardzo biore do siebie
reklama
Podziel się: