reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny betujace w najblizszym czasie powiedzcie czy macie jakies objawy... Wiemze to moze za wczesnie ale jakies odczuia moze macie?? :) a jak te dziewczyny ktore juz wiedza ze nosza ppd sercem dzidziusie?? Jakies mialyscie objawy.. Wiem ze to indywidualna sprawa:)
Ja nie mialam zadnych.
No moze szyjka, taka jak gabeczka i bardzo ciasno tam, tak wszystko rozpulchnione.

Hei :cool2:
Wlasnie przygladam watkowi i tak zbieram sie na odwage, aby napisac :oo:
Uff... kazda z nas przechodzi to samo :)
Jestem 12dpt, mimo wszystko podpusilo mnie i zrobilam test w sobote, byl negatywny, nie wiem czy to ze wzgledu na niskie stezenie (zrobilam test w obiad), czy po prostu tak wyglada sytuacja rzeczywiscie. W srode wykonam test jeszcze raz, tak jak mi zalecono :szok:
Glupia ludzka ciekawosc troche mnie zesmucila, ale nadal mam nadzieje, ze zobacze dwie kreseczki pojutrze.
Jak bylo w waszych przypadkach?. Ja przez te dwa tygodnie czuje klocie w podbrzuszu, piersi mam takie, ze normalnie ledwo sie mieszca, biore Lutinus trzy razy dziennie. Miesiaczka miala by dzisiaj, ale na razie ani widu ani slychu ( moze przez Lutinus). TO moje pierwsze podejscie.
Zycze wszystkim powodzenia i upragnionego szczesica :) :biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry