reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super!
Dzielna dziołszka :) Monia, to podejście już teraz? Z lekami, to chodzi o to, że refundacja obejmuje trzy próby, tak? A to będzie 4?
W tej klinice w Krakowie miałaś krótki protokół? Ile wizyt Ci wyszło? Chodzi mi o kursowanie...mniej więcej chciałabym wiedzieć, jak to wygląda, gdybym się decydowała na klinikę w innym mieście.

Ja jutro jadę na wizytę, żeby omówić tą porażkę...W środę dowiem się czy jest szansa na III podejście.
Wciąż jest mi ciężko. Są momenty, że całkiem o tym zapominam, jak dziś na rodzinnym grillu, ale wracam do domu i nie myślę o niczym innym...
No i ból w podbrzuszu też nie daje mi o tym zapomnieć. Wciąż dokucza. Momentami mocno ;/ Szczególnie w okolicach prawego jajnika...Poproszę jutro doktorka, żeby mi zrobił USG i zobaczył, czy wszystko OK.

Tak to 4 czyli platne 100%.. Tak, na 17ego umawiam sie na wizyte no i kilka dni po dostaje @ i dzialam...
Teraz mi wyjda 3--- rozpiska stymulacji, podglad w 5ds no i punkcja. A tak wczesniej to cztery wiadomo,bo pierwsza zapoznawcza;) Pierwszy raz jade z mamuska pociagiem, bo M. nie ma jak..

Heh,, nie da sie zapomniec takie cos bardzo odbiera sily.. jeszcze jak zarodek sie nie przyjmie to inny bol.. a tutaj taki strzal.. Bosz trzymam kciuki,zeby dali jesCze szanse....!!! O kurcze,co by nie porobilo sie cos..niech zajrza pewnie.

Ann, o kurde! A wiadomo juz cos o zaplodnieniu?

reklama
Nie było mnie tydzien jestem tyle stron w plecy że nigdy nie nadrobię :-(
Widze że Ann ma transfer! Kochana kciuki i przywieź kropki do domu

Najki co sie stało u was, bo nie mogę sie dokopać?

Moniusia fajnie że jednak sie zdecydowałaś na to 4 podejście. Bedziesz mieć czyste sumienie, że zrobiłaś wszystko co w twojej mocy. Powodzenia!!

Anika fajna niespodzianka! Dotleniaj siebie i maluszka! My tez dzisiaj byliśmy nad morzem :-)

Mam nadzieje że u reszty dziewczyn wszystko ok, teraz spróbuje byc na bieżąco

Dzień dobry !
Ann kciuki cały czas zaciśnięte :* jakbys zapomniała to jadę z Tobą w tym pociągu :)
Najki powodzenia kochana! Obys uzyskała odpowiedz i żeby był plan. Lepszy :*
Nikaa za piekne widoki i tylko dobre informacje.
Koralik tylko dobre informacje dla Ciebie.
Natula żeby wszystko było dobrze i za termin!

Miłego dnia życzę! :*

Z tego co wiem to dziewczyny biora go dlugo. W 12 tyg. stopniowo schodza z dawki.
Nie mozna go odstawic z dnia na dzien bo mozna zablokowac nadnercza.
Pytam Martki, bo ktoras dziewczyna chyba miala tu miec odstawiony po pozytywnym tescie;)

Encorton kazali mi odstawić po pozytywnej becie ale nie pamiętam czy po pierwszej czy drugiej. I kazala mi stopniowo zmniejszać dawkę ale mi się kończył i przestalam go brać od razu a lekarka powiedziała że nie ma sensu wypisywać nowej recepty.

Dziewczyny powodzenia dzisiaj.
Annę mocne kciuki za ciebie kochana. Z naszym wsparciem wszystko będzie dobrze:)

Kochane, wracsmy do gry! Kciuki zacisniete za wizytujace dziewczyny i te w pociągu takze ;)

MAJ

2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
2: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
2: Natula - usg przed crio

¾: Annemarie - transfer attachFull756127
4: Butterfly - transfer
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
4: kinia - betowanie
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
5: martka83 - wizyta serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 – betowanie
6: Ilka – betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Anne, już podrozujesz? Za wszystkie kroki kciuki zaciśnięte :)

Najki, niech ten dzień przyniesie odpowiedź albo chociaż na nią naprowadzi... :*

Nikaa, koralik, Natula - dobrych wiesci! :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4] u mnie piękny słoneczny poranek , aż chce sie z łóżka wstać [emoji6]
Anne trzymam kciuki za piękne zarodeczki i udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3] będziemy cierpliwie czekały na wiadomości [emoji4]
west jeśli chodzi o luteinę to u mnie wogole dziwna sytuacja , bo mi nie wypływa luteina , ale wkładka ciagle mokra .
najki obyś dowiedziała sie co może być przyczyna takiego wyniku .
moniusia super , ze podjęliście taka decyzje , w końcu warto zawalczyć jeszcze raz , żeby potem nie żałować .

Ja dzisiaj do dentysty wrrrr.... Aż śniło mi sie , ze siedziałam jak na fotelu ginekologicznym a dentystka wbijała mi igle w czoło żeby zobaczyć obraz zęba , mało tego to miała ekran na którym było widać zęba a w środku kolorowe stworki jak w bajce [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie... :) ja juz dzis bylam w laboratorium ale nie ie zrobilam w koncu bety dlatego ze u mnie wynik niestety w środę byłby wiec stwierdzilam, ze poczekam do środy z badaniem.. Wynik bedzie juz wiarygodny .. To w koncu dwa dni wiecej... Według obliczeń w srode będzie 8dpt :) jesli mozna to ja proszę o dopisanie do listy :*

reklama
Witajcie... :) ja juz dzis bylam w laboratorium ale nie ie zrobilam w koncu bety dlatego ze u mnie wynik niestety w środę byłby wiec stwierdzilam, ze poczekam do środy z badaniem.. Wynik bedzie juz wiarygodny .. To w koncu dwa dni wiecej... Według obliczeń w srode będzie 8dpt :) jesli mozna to ja proszę o dopisanie do listy :*

To jest nas już cztery , które w tym samym czasie miały transfer [emoji4] oby maj był dla nas szczęśliwy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry