Super!
Dzielna dziołszka Monia, to podejście już teraz? Z lekami, to chodzi o to, że refundacja obejmuje trzy próby, tak? A to będzie 4?
W tej klinice w Krakowie miałaś krótki protokół? Ile wizyt Ci wyszło? Chodzi mi o kursowanie...mniej więcej chciałabym wiedzieć, jak to wygląda, gdybym się decydowała na klinikę w innym mieście.
Ja jutro jadę na wizytę, żeby omówić tą porażkę...W środę dowiem się czy jest szansa na III podejście.
Wciąż jest mi ciężko. Są momenty, że całkiem o tym zapominam, jak dziś na rodzinnym grillu, ale wracam do domu i nie myślę o niczym innym...
No i ból w podbrzuszu też nie daje mi o tym zapomnieć. Wciąż dokucza. Momentami mocno ;/ Szczególnie w okolicach prawego jajnika...Poproszę jutro doktorka, żeby mi zrobił USG i zobaczył, czy wszystko OK.
Tak to 4 czyli platne 100%.. Tak, na 17ego umawiam sie na wizyte no i kilka dni po dostaje @ i dzialam...
Teraz mi wyjda 3--- rozpiska stymulacji, podglad w 5ds no i punkcja. A tak wczesniej to cztery wiadomo,bo pierwsza zapoznawcza Pierwszy raz jade z mamuska pociagiem, bo M. nie ma jak..
Heh,, nie da sie zapomniec takie cos bardzo odbiera sily.. jeszcze jak zarodek sie nie przyjmie to inny bol.. a tutaj taki strzal.. Bosz trzymam kciuki,zeby dali jesCze szanse....!!! O kurcze,co by nie porobilo sie cos..niech zajrza pewnie.
Ann, o kurde! A wiadomo juz cos o zaplodnieniu?