reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anika to samo przeżyłam. Masakra. Ale moja miłość juz w domu i żadne ptaszyska mi nie straszne :)
ANN Ty i Twój transfer to jest jedno z większych wydarzeń. Słuchaj skoro wytanczylyscie dla mnie endo to i dla Ciebie my (a siła wieksza) piękne zarodki :)

Ja odstawiłam dwa tygodnie po pozytywnej becie. Zmniejszyłam dawkę najpierw do 1/2 a ostatni tydzień do 1/4

ja mam to rozpisane do konca 3 miesiaca, teraz biore 10 mg.Jesli bede w ciazy mam brac 20 i schodzic do 5mg.Tylko ze ja mam NK wiec mam tez powody,zeby to brac w takich dawkach.

ide powoli haja:) tak jak bede mogla bede sledzila wasze poczynania i wszelkie wiesci z placu boju:):):)
Anus kochana powodzenia jutro. :* spokojnej drogi, bezproblemowego dotarcia do celu, samych dobrych informacji, super zarodków i udanego transferu. Tego, który da Ci szczęście na kolejne, cudowne lata :*
I jak tylko będziesz mogła melduj się. Jestem myślami z Tobą. Powodzenia kochana i niech MOC BĘDZIE Z TOBĄ :* :* :*

Najki, ciekawe, co Ci jutro powiedzą. Jestem z Tobą myślami!!!
Dzięki :* Też jestem ciekawa. Chciałabym dostać jakąś sensowną odpowiedź, co mogło być powodem takiej kichy... a nie kuźwa "niestety nie wiemy dlaczego tak się stało" :eek:

Ann kciuki zaciśnięte ze wszystkich sił !!!

Najki tez nienawidzę tego zdania. :/
Niech sobie nie myśli, że spławi mnie taką odpowiedzią ;)
Kto ma wiedzieć jak nie on? Jest lekarzem. Ja rozumiem, że powodów może być kilka. Ale chcę żeby mi je wymienił. Nie oczekuję, że wskaże palcem konkretnie jeden jeśli mogło być ich wiele, ale niech da sobie i mi jakieś pole manewru...cuda wianki się nie zadziałały. To medycyna. Wszystko ma swoje wyjaśnienie. Źle rozumuje?

reklama
Niech sobie nie myśli, że spławi mnie taką odpowiedzią ;)
Kto ma wiedzieć jak nie on? Jest lekarzem. Ja rozumiem, że powodów może być kilka. Ale chcę żeby mi je wymienił. Nie oczekuję, że wskaże palcem konkretnie jeden jeśli mogło być ich wiele, ale niech da sobie i mi jakieś pole manewru...cuda wianki się nie zadziałały. To medycyna. Wszystko ma swoje wyjaśnienie. Źle rozumuje?
W pewnym sensie. Bo wiesz są rzeczy, których nie jesteśmy w stanie wyjaśnić. I medycyna jeszcze do tego nie doszła. Ale w tym przypadku sądzę, że jakieś opcje powinny być. Nie pewności, ale zawsze jakieś punkty zaczepienia.
Ja się tak ostatnio denerwowałam.
Najważniejsze, że chcesz i masz siłę. Nue poddajesz się. Draz aż będziesz usatysfakcjonowana. :)
Wierzę, że pójdzie dobrze jutro. Oczywiście kciuki :*

Do góry