reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Truskawko a jak duzy Twoj Baczek sie urodzil? I ile mial cm?
Moj ogolnie byl w dobrym stanie, tylko srednio z oddychaniem ale i to zalapal, i go wyciagneli. I tez lezal w tym podgrzewanym. Jadl duzo (zostalo mu do dzisiaj), przybieral na wadze, no i nas w sumie wypuscili po 2 tygodniach, moze by poszlo szybciej, ale zoltaczka nie chciala nas opuscic :/

Iga moj maly tez ma swietny kontakt z tata, uwielbia go. Z wzajemnascia zreszto. Moj maz wstawal do malego w nocy, przebieral, odbijal, razem kapalismy, byl bardzo zaangazowany w opieke. Co nie znaczy ze ja lezalam pachnialam, jakos sie dzielilismy obowiazkami. Teraz tez staramy sie razem z mezem wpoic co wolno, co nie. No i duzo tlumaczymy, bo nasz to ma wariackie pomysly... :-) :-) :-)

Agatek mój ważył 2170, nie tak mało ale mi sie wydawał maluteńki w porównaniu do innych dzieci na oddziale, ale nie chciał jeść dużo ulewal, natomiast teraz wazy gdzies z 13 kg, straszny rozbójnik co chwile mnie wołają do żłobka na dywanik hehe :)
U nas młody tez uwielbia tatę i maja super kontakt, jest tatusiowi zdecydowanie

Dziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/

Agatek mój ważył 2170, nie tak mało ale mi sie wydawał maluteńki w porównaniu do innych dzieci na oddziale, ale nie chciał jeść dużo ulewal, natomiast teraz wazy gdzies z 13 kg, straszny rozbójnik co chwile mnie wołają do żłobka na dywanik hehe :)
U nas młody tez uwielbia tatę i maja super kontakt, jest tatusiowi zdecydowanie

Moj mial 2700 g i twierdzili, ze calkiem duzy jak na 34 tc :-) ile Twoj ma lat? Moj ma prawie 2,5 roku i wazy 15 kg!!! Ale jest wysoki, wiec po nim tego nie widac. Tylko jak sie go wezmie na rece to czuc

Dziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/
Kurcze nie wiem co Ci doradzic, pewnie dziewczyny wiedza wiecej w tej sytuacji, ja robilam bete tylko w 1 ciazy, i tez kosmiczna nie byla, bo 76 w 10 dpt

Agatek mój 2 lata i 3 miesiące wiec bardzo podobnie do Twojego :) faktycznie duży jak na 34 tc, u nas ponoć przez gestozy nie tył bo mówili ze bardzo mały jak na ten tydzień ale my z m. Tez jesteśmy bardzo drobni

reklama
Na ulotce luteiny dopochwowej 100 mg pisze żeby w ciąży nie używać aplikatora . Przed ciążą owszem. Miałam problemy z plamieniami i krwawieniami , lekarz zakazał używać aplikatora i przeszło jak ręką odjal. Na lutinusie nie pisze ale aplikator jest taki sam. Ja nikomu nie zabraniam używać, każdy robi to co uważa dla siebie za słuszne. Skoro uzywasz Agatek i nic Ci się nie robi to używaj jak chcesz, ja wyraziłam swoje zdanie, zdanie mojego lekarza i to co przeczytałam na ulotce. A takie wysmiewanie ze sobie niby coś wysmyslilam to zostaw dla siebie. Myślałam że to forum jest od dobrych rad a nie od krytykowania . Trochę się kwasu zaczyna robić więc ja się usuwam i rezygnuje z forum. Powodzenia dla wszystkich dziewczyn które były moimi dobrymi duszami w ciężkich chwilach. Pozdrawiam

Do góry