agatek28
Fanka BB :)
Ciekawe dlaczego...?Przeczytalam obydwie ulotki,i taki newsow na zadnej tez nie znalazlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe dlaczego...?Przeczytalam obydwie ulotki,i taki newsow na zadnej tez nie znalazlam
Ciekawe dlaczego...?
Agatek mój ważył 2170, nie tak mało ale mi sie wydawał maluteńki w porównaniu do innych dzieci na oddziale, ale nie chciał jeść dużo ulewal, natomiast teraz wazy gdzies z 13 kg, straszny rozbójnik co chwile mnie wołają do żłobka na dywanik hehe
U nas młody tez uwielbia tatę i maja super kontakt, jest tatusiowi zdecydowanie
Kurcze nie wiem co Ci doradzic, pewnie dziewczyny wiedza wiecej w tej sytuacji, ja robilam bete tylko w 1 ciazy, i tez kosmiczna nie byla, bo 76 w 10 dptDziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/