reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Truskawko a jak duzy Twoj Baczek sie urodzil? I ile mial cm?
Moj ogolnie byl w dobrym stanie, tylko srednio z oddychaniem ale i to zalapal, i go wyciagneli. I tez lezal w tym podgrzewanym. Jadl duzo (zostalo mu do dzisiaj), przybieral na wadze, no i nas w sumie wypuscili po 2 tygodniach, moze by poszlo szybciej, ale zoltaczka nie chciala nas opuscic :/

Iga moj maly tez ma swietny kontakt z tata, uwielbia go. Z wzajemnascia zreszto. Moj maz wstawal do malego w nocy, przebieral, odbijal, razem kapalismy, byl bardzo zaangazowany w opieke. Co nie znaczy ze ja lezalam pachnialam, jakos sie dzielilismy obowiazkami. Teraz tez staramy sie razem z mezem wpoic co wolno, co nie. No i duzo tlumaczymy, bo nasz to ma wariackie pomysly... :-) :-) :-)

Agatek mój ważył 2170, nie tak mało ale mi sie wydawał maluteńki w porównaniu do innych dzieci na oddziale, ale nie chciał jeść dużo ulewal, natomiast teraz wazy gdzies z 13 kg, straszny rozbójnik co chwile mnie wołają do żłobka na dywanik hehe :)
U nas młody tez uwielbia tatę i maja super kontakt, jest tatusiowi zdecydowanie

Dziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/

Agatek mój ważył 2170, nie tak mało ale mi sie wydawał maluteńki w porównaniu do innych dzieci na oddziale, ale nie chciał jeść dużo ulewal, natomiast teraz wazy gdzies z 13 kg, straszny rozbójnik co chwile mnie wołają do żłobka na dywanik hehe :)
U nas młody tez uwielbia tatę i maja super kontakt, jest tatusiowi zdecydowanie

Moj mial 2700 g i twierdzili, ze calkiem duzy jak na 34 tc :-) ile Twoj ma lat? Moj ma prawie 2,5 roku i wazy 15 kg!!! Ale jest wysoki, wiec po nim tego nie widac. Tylko jak sie go wezmie na rece to czuc

Dziewczyny, 11 dpt beta 33. Niska?
Tym bardziej, że w sobotę była 35.
Lekarz powiedział, że nie wolno jej tak często wykonywać.
Myślicie, że jest szansa, że się rozkręci? Jakie są objawy biochemicznej?
Boję się :/
Kurcze nie wiem co Ci doradzic, pewnie dziewczyny wiedza wiecej w tej sytuacji, ja robilam bete tylko w 1 ciazy, i tez kosmiczna nie byla, bo 76 w 10 dpt

Agatek mój 2 lata i 3 miesiące wiec bardzo podobnie do Twojego :) faktycznie duży jak na 34 tc, u nas ponoć przez gestozy nie tył bo mówili ze bardzo mały jak na ten tydzień ale my z m. Tez jesteśmy bardzo drobni

reklama
Na ulotce luteiny dopochwowej 100 mg pisze żeby w ciąży nie używać aplikatora . Przed ciążą owszem. Miałam problemy z plamieniami i krwawieniami , lekarz zakazał używać aplikatora i przeszło jak ręką odjal. Na lutinusie nie pisze ale aplikator jest taki sam. Ja nikomu nie zabraniam używać, każdy robi to co uważa dla siebie za słuszne. Skoro uzywasz Agatek i nic Ci się nie robi to używaj jak chcesz, ja wyraziłam swoje zdanie, zdanie mojego lekarza i to co przeczytałam na ulotce. A takie wysmiewanie ze sobie niby coś wysmyslilam to zostaw dla siebie. Myślałam że to forum jest od dobrych rad a nie od krytykowania . Trochę się kwasu zaczyna robić więc ja się usuwam i rezygnuje z forum. Powodzenia dla wszystkich dziewczyn które były moimi dobrymi duszami w ciężkich chwilach. Pozdrawiam

Do góry