iga2421
Fanka BB :)
Truskawko a jak duzy Twoj Baczek sie urodzil? I ile mial cm?
Moj ogolnie byl w dobrym stanie, tylko srednio z oddychaniem ale i to zalapal, i go wyciagneli. I tez lezal w tym podgrzewanym. Jadl duzo (zostalo mu do dzisiaj), przybieral na wadze, no i nas w sumie wypuscili po 2 tygodniach, moze by poszlo szybciej, ale zoltaczka nie chciala nas opuscic :/
Iga moj maly tez ma swietny kontakt z tata, uwielbia go. Z wzajemnascia zreszto. Moj maz wstawal do malego w nocy, przebieral, odbijal, razem kapalismy, byl bardzo zaangazowany w opieke. Co nie znaczy ze ja lezalam pachnialam, jakos sie dzielilismy obowiazkami. Teraz tez staramy sie razem z mezem wpoic co wolno, co nie. No i duzo tlumaczymy, bo nasz to ma wariackie pomysly... :-) :-) :-)
U nas jest tak ze mamusia jest super bawi sie, mizia, mama da cycusia itd ale z tata to jest dopiero frajda i smiech. Fajnie na nich patrzec jak sie bawia. Wiadomo ze ja kiedy sie z nim pobawie to pobawie ale mam tez swoje obowiazki sprzatanie, gotowanie itd. My do tej pory razem go kapiemy
Mi M tez w nocy duzo pomagal zwlaszcza jak maly nie chcial spac ale teraz juz nie moze mnie wyreczyc bo nieraz jak cos mu sie przysni i zacznie plakac to m go bierze i buja a ten oczy otwiera i sie rozbudza, wzrokiem szuka mnie i po spaniu, a jak ja go wezme na rece to od razu sie przytula i zasypia. A za to w dzien szybciej zasypia u M na rekach
Nasz szkrab ma dopiero 9 miesiecy a ostatnio ja patrze a on lize rurke od grzejnika