reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Taaaa jasne przemysli kuzwa... Jak jeszcze jezdzilismy na wizyty do stymulacji to go zostawilismy u niej, ale obiecala ze go wezmie na chwile do siebie, pojdzie na spacer i bedzie u nas czekala na nas. Zeszlo nam 5 godzin, wracalismy i moj M zadzwonil czy napewno jest u nas, a ta ze nie, ze ona u siebie, wiec on no dobra my wracamy to go juz przyprowadz, bo dosyc pozno, chcemy go kapac i spac, a ta ze jej sie nie chce, zebysmy sami zajechali po niego. Siedzial 5 kurewskich godzin, nie nakarmila go, dala mu paluszki!!!!!!! Nie przebrala pamka, nie wziela na spacer, a wtedy byla taka piekna pogoda, siedzial 5 godz ogladal Reksia przed tv i wdychal dym. Wrocil taki fajami przesiakniety, ze od razu w wanne go wsadzilismy. Myslalam, ze ja zabije, bylam zmeczona jak pies, jeszcze krolewnie coezko dziecko odprowadzic, maly nie nakarmiony, brudny, nie przebrany.... Oszukala nas bo mowila ze bedzie inaczej, bo jak by od razu powiedziała, ze bedzie tylko w domu siedziec, to bysmy go wzieli ze soba a ona to zrobila podstepem

reklama
Agatek może na spokojnie postaraj jej się to wyjaśnić? Porozmawiać? Kurcze nie wiem co Ci powiedzieć. No nie fajnie.

Mam ogłoszenie parafialne, bo zawiaLO chłodem. Odnośnie pozytywnego myślenia. Cały czas powtarzam, że trzeba myśleć pozytywnie, ale bądźmy realistami. Nastawianie się na "uda się napewno" w razie porazki grozi bólem tyłka. I to mocnego. I najlepiej mogą się na ten temat wypowiedzieć dziewczyny, które doznały porażki z ivf nie raz.
Rzecz kolejna. Dla dziewczyn nowszych tu niż ja. Sama byłam motywatorem na tym forum. Zdarzało się, że ganilam dziewczyny za ich jojczenie. Tak więc nie mam i nie miałam myśli siedzenie i uzalania się, że transfer się nie uda. :)

Ostatnia edycja:
Westi z nia nie porozmawiasz, ona od razu sie obraza i koniec rozmawiania. Poza tym jej nie przetlumaczysz bo ona zawsze wie lepiej na kazdy temat. Ona nie szanuje czyjegos zdania, ma byc tak jak ona chce i koniec. A jak ja mam inne zdanie na jakis temat to jej odpowiedz "a tam, gadasz..."

Agatek myśle że to twoj mąż powinien z nią porozmawiać na spokojnie, powiedzieć że moze owszem ona wie lepiej, ale to jest wasze dziecko i chcecie, żeby było wychowywane w taki sposob a nie inny i powinna uszanować wasze zdanie. Skoro jest taka mądra dlaczego szkodzi zdrowiu i zyciu dziecka paląc przy nim i dlaczego go głodzi??? To nieludzkie. Ty sie nie możesz denerwować wiec warto, żeby twoj porozmawiał ze swoją mamą. Mozecie zagrozić, że w takiej sytuacji bedzie miała ograniczone kontakty z wnukami, bo działa na ich szkodę.

Anika powodzenia jutro, piękne widoki przed tobą. Będziecie poznawać płeć?

Kochane powiedzcie mi czy hiperstymukacja może pojawić sie jeszcze przed punkcja w trakcie stymulacji?Pobolewa mnie od rana podbrzusze a teraz wieczorem jakoś tak mnie wydęło i czuje jakby mnie rozpychało od środka :( i tak cos pobolewa brzuch ;( martwię sie :( i czy jest tu staraczka która nie ma woreczka żółciowego?Czy to może być jakieś zagrożenie dla zdrowia dla wątroby po takich dawkach hormonów? Pomóżcie ;(

Hiperka pojawia sie pare dni po punkcji,nie slyszalam nigdy niczego innego.Pobolewa cie podbrzusze od hormonow i rosnacych komorek ,ktory to dzien stymulacji,?

reklama
Do góry