reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Tu jak coś jest państwo to panstwowo nie mogę sobie nic dokupić refunduja mi leki zabieg wszystko co lekarz zaleci. On też decyduje jaką metodą zapłodnienia komórki .Ja też jestem w rządowym programie. I przed transferem zapytano mnie czy chce wspomagacz w postaci zastrzyku odpłatnie. I ja się na niego zgodziłam. Kosztował 150zł.
Zapytali tylko czy chce zamrozić zarodki czy zapladniam wszystkie czy ile i ile chce zarodków. Aaa i ze będą trzymać moje zamrożone zarodki do momentu kiedy ukończe 40 lat bo do tylu lat jest refundacjia.
OkMartka jak mi jutro rodzinny wypiszę, to koralik będzie miała wolne opakowanie![]()
Co kraj to inaczej... u mnie w klinice wszystko mozna dokupić.Tu jak coś jest państwo to panstwowo nie mogę sobie nic dokupić refunduja mi leki zabieg wszystko co lekarz zaleci. On też decyduje jaką metodą zapłodnienia komórki .
Zapytali tylko czy chce zamrozić zarodki czy zapladniam wszystkie czy ile i ile chce zarodków. Aaa i ze będą trzymać moje zamrożone zarodki do momentu kiedy ukończe 40 lat bo do tylu lat jest refundacjia.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
anika11
Agatek ?
Aniko jak nastrój przed jutrem?
Zdenerwowana jestem i ogromnie się cieszę, ze wizyta jest rano. Dobrze się czuję, raczej nic mi nie dolega, ale strach jest.
A jak u Ciebie? Jaki plan? Kiedy możesz.zacząć kolejna procedurę?
Ewunka
A co Wam powiedzieli na na temat przechowywania. ? Ja mam gonal 1050 1 słoiczek z krążkiem i woda z tego a wyjść 1200 czyli na 4 zastrzyki dla mnie .Po zmieszaniu w lodówce. ? Na ulotce jest napisane przechowywać w temperaturze temperaturze do 25 st nie ma ani słowa ze coś się zmienia po zmueszaniu. ..... hmmm. Zapytam lekarza w poniedziałek ale ciekawa jestem co Wam mówili. ?Uff,dzięki. Ja o to nie zapytałam. Będę pamiętać o przecieraniu. Dostałam 225 jednostek. Po 6 zastrzyku mam kontrolę. Mam nadzieję, że wzięłam odpowiednią ilość, bo na moje oko,to coś mało tego zostało w pojemniczku... A zapachu nie czułam - może ze strachu zmysł powonienia mi się wyłączył ;-)
reklama
Podziel się: