reklama
G
Gość
Gość
To teraz tak mysle i moze jej chodzilo nie o liczbe zarodkow tylko o dobe podania tych zarodkow, no bo innej opcji nie ma.ja też w Provicie mi powiedziała ze jeden a jak przyszła moja D.to też powiedziała że jeden najładniejszy a jak zapytałam czy możemy dwa nie było problemu a mam 33lata i dostaliśmy 2
No ale Natalia tez podchodzi w 3 dobie i ma mniej niz 35 lat.
Moze ktos nam to wyjasni???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
No tak w programie MZ wiem, że jest tak jak piszesz. Ale komercyjnie to już nie mam pojęcia u mnie lekarza zadecydował, ale jak przychodziło do transferu to zawsze pytali ile chceMi sie wydaje ze po dwóch nieudanych próbach mogą podać dwa zarodki. Ja tak miałam, ale ja jestem z programu MZ.
rybka14
komercyjnie czyli za wszystko płaciszdziewczyny, nie wiem jak jest, jak podchodzi się komercyjnie. Ale jeśli załapałyście się na program rządowy, to bezpłatne są trzy podejścia ( trzy stymulacje ). I za trzecim razem możecie sobie zażyczyć 2 zarodki. Tak jest w ustawie. Nie musisz mieć ukończonych 35 lat... ja przy trzecim podejściu miałam podane dwa, a mam 31 lat
D
Deleted member 134305
Gość
Ja tez chciałam 2 zarodki ale lekarz powiedział ze jest ustawa ze przed 35 r z i jeśli jest to 1sze in vitro to nie można
G
Gość
Gość
Do dr. Tomanka.Więc wydaje mi się że dużo tu od lekarza zależy do kogo chodzisz Strawebelko?
Punkcje robila mi dr.Biernat
Transfer dr. Paliga
Całe Szczeście. Trzyma sie mamusi Nie wiem jak w madrycie ale ja dokupywalam jeszcze taki zastrzyk ktory poprawial lepkosc scianek macicy dzieki czemu zarodek mial większe szanse na przyklejenie się.Dobrze ze ten 1 był tak silny! !!!!!
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Aniolkowa.mamo, wypadlas mi z kalendarza kiedy jakieś spotkanie z położną czy coś?
Aniko położna 19 maja
rybka14
od 2 dni a wizyte dopiero jak zrobie bete 12-14 dniu od transferu to 21-25 dniu po transferzeJa wzdęcie zaczęłam mieć 5 dni po transferze i mam do dzisiaj. Dopiero zaczęła mi się cofać. U mnie były takie objawy jak pisałam. Zaparcia, wzdęcia, balon zamiast brzucha. Oczywiście nie mówię że masz hiperkę ale masz podobne objawy. Ile już dni masz taki wzdęty brzuch? Kiedy masz kolejną wizytę?
reklama
rybka14
ja tez mialam w trzeciej dobie transfer i u nas nie ma żadnej przyczyny medycznej ale może to faktycznie od lekarza zależyTo teraz tak mysle i moze jej chodzilo nie o liczbe zarodkow tylko o dobe podania tych zarodkow, no bo innej opcji nie ma.
No ale Natalia tez podchodzi w 3 dobie i ma mniej niz 35 lat.
Moze ktos nam to wyjasni???
Podziel się: