reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Strawbelka to ja juz nie wiem dlaczego tak jest, że jednym 2 a innym 1. Może co klinika i lekarz to inne zasady. Zielonego pojęcia nie mam

reklama
Strawbelka to ja juz nie wiem dlaczego tak jest, że jednym 2 a innym 1. Może co klinika i lekarz to inne zasady. Zielonego pojęcia nie mam
Nie wydaje mi sie, bo to wszystko jest prawnie uregulowane ustawa. Oni sie boja i dlatego kilka razy pada pytanie o wiek.
Ja mialam podpisane zgody juz na 2 zarodki z lekarzem i mezem.
A ona i tak sie pytala.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Też sie bałam hiperki. Przeczytałam o niej chyba wszystko a jak doszło do tego że mnie dopadła nawet nie bylam tego świadoma. [emoji4] Tak więc nie ma się czym martwić. Co ma być to będzie [emoji6] Pozatym hiperke da sie wyleczyć.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Podali Ci jeden czy 2 zarodki. ?

Mój mąż też gada do brzucha .....
Baloniku mój malutki rosnij duży okrąglutki ha ha ha
Albo na dzieciaczki trzymać się mocno mamusi bo Was mamusia zbije. .....
Czasem się do niego śmieje ze dzieci się chyba mnie boją. ......
Hihi słodko [emoji1] [emoji1]
Gdzie leczycie sie z M?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa mama - alez Ci zazdroszcze tych kopniakow, oczywiscie pozytywnie, tez juz bym chciala :-) to jest naprawde cudowne uczucie i juz nie moge sie doczekac, az znowu tego doswiadcze! Mam nadzieje, ze u mnie za 2 miesiace tez sie pojawia :-) moj synek to szalal baaaardzo, ciekawe jak bedzie z jego bratem/siostra.
Ja wyprawke zarowno w 1 ciazy jak i w tej zaczelam szybko. W 1 ciazy kupilismy slodkie kapciuszki w 8 tc, a teraz kupilam dwupak bodziakow kopertowych w zajaczki bo mi w oko wpadly. Ja duzo rzeczy mam po malym, czesc nawet nie uzywana. Bede musiala to przebrac co sie nadaje a co sie zuzylo za mocno przez ulewanie (ktore sie nie odpiera). Lozeczko mam, wozek chce sprzedac i kupic nowy, kosmetyki i smoki musze kupic nowe, lezaczek pozycze.
Robienie wyprawki jest fajne, zobaczysz jak wpadniesz w szal to nie bedziesz mogla sie opamietac. Wszystko jest takie slodkie :-) :-) :-)

Agatek dlatego nie zaczynam jeszcze bo sie boje ze sie nie zatrzymam :-) ja sie strasznie nie mogłam doczekać kopniaków, chyba bardziej niz bety, bo nigdy nie doszłam do etapu kopniaków i chciałam bardzo tego doświadczyć. Teraz czerpie przyjemność z nich, poki jeszcze nie sa bolesne :-)

Nie wydaje mi sie, bo to wszystko jest prawnie uregulowane ustawa. Oni sie boja i dlatego kilka razy pada pytanie o wiek.
Ja mialam podpisane zgody juz na 2 zarodki z lekarzem i mezem.
A ona i tak sie pytala.

Mnie się już gdzieś obiło o uszy ze miały dziewczyny po 2 zarodki a 35 lat nie miały ale nie bardzo jestem w temacie bo u mnie jest inaczej.

Komercyjnie podchodzimy.
Podalam jej dowod i mowie ze 80 jestem. A ona 3 razy sie pytala czy mam skonczone 35lat.
Natalia spytaj sie lepiej swojego lekarza jak to jest zebys przy transferze problemow nie miala z zarodkami. Niech tam najwyzej cos w Twojej karcie napisze ze musza byc podane 2 albo cos.
Ja sie bardzo zdziwilam jak tak dopytywala o te 35 lat.
Historia choroby, 2 poronienia, niedrozne jajowody, immunologia, nasienie takie sobie, poczatki endometriozy, niskie amh.

Lekarz od razu się pytał czy chcemy dwa czy jeden. Powiedzieliśmy że dwa. Przystępujemy komercyjnie nie mówił że będą problemy. Zapisywał na karcie mój wiek więc wie. A nasz problem to b.słabe nasienie i malejące wyniki; (

reklama
Do góry