reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny takie pytanie - zarodki z jednej stymulacji. Pierwszy transfer nie udany. Między pierwszym a drugim brak jakichkolwiek badań, leki te same. Czy kolejny może się udać przy identycznych warunkach startowych? Czy szanse są żadne podobnie jak ostatnio?

Falka ja Ci mowie, ze my się na transferze spotkamy. Chyba, że mi Przemcio nie będzie chciał zrobić ;)
Nova nie ma dwóch takich samych zarodków. Tak jak i nie da się wszystkiego zobaczyć. Embriolog statystycznie wybiera najlepszy zarodek na daną chwile. Ale za kilka godzin czy dobę zarodek może okazać się do niczego. Glowa do gory. Jedziemy na tym samym wózku :*

Dziewczyny takie pytanie - zarodki z jednej stymulacji. Pierwszy transfer nie udany. Między pierwszym a drugim brak jakichkolwiek badań, leki te same. Czy kolejny może się udać przy identycznych warunkach startowych? Czy szanse są żadne podobnie jak ostatnio?

Oczywiscie ,ze moze sie udac,rozumiem ze to bedzie krio??? z twojej strony lepiej bo organiz odpocznie po stymulacji wiec szanse sa juz troche wieksze,z drugiej strony kazdy zarodek jest inny ,trudno jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie.

Oczywiście, ze może sie udać! Przecież zarodek nierówny zarodkowi,a i organizm w innym momencie jest teraz. Głową do góry!;)

Dopiero 4dpt a ja znów mam czarne myśli. Klasyka gatunku ...:-(
Nie myśl tak!!! Tym na pewno sobie i Kropkowi nie pomagasz. Nie wiem czy byłaś na bieżąco no forum. Zobacz jak ja panikowałam ze bólu jak na @, że mam plamienia itp. I zobacz beta ładna :) musisz myśleć pozytywnie, a nie od samego początku takie nastawienie. Będzie dobrze i niedługo sama się o tym przekonasz :)

reklama
Witajcie kochane Jestem tu nowa i nie wiem co gdzie i jak pisać ;) jestem w trakcie stymulacji i w poniedziałek jak będzie ok będzie punkcja :) miłe widziane podpowiedzi od was odnośnie postów ;)

Do góry