Falka302
Fanka BB :)
Ja tez z Wami ide za ok tydzien transfer, mam nadzieje ;-)Ann w chomika się pomału zmieniam haha
To idziemy tym samym torem. Oby po trofeum :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez z Wami ide za ok tydzien transfer, mam nadzieje ;-)Ann w chomika się pomału zmieniam haha
To idziemy tym samym torem. Oby po trofeum :*
Dziewczyny takie pytanie - zarodki z jednej stymulacji. Pierwszy transfer nie udany. Między pierwszym a drugim brak jakichkolwiek badań, leki te same. Czy kolejny może się udać przy identycznych warunkach startowych? Czy szanse są żadne podobnie jak ostatnio?
Dziewczyny takie pytanie - zarodki z jednej stymulacji. Pierwszy transfer nie udany. Między pierwszym a drugim brak jakichkolwiek badań, leki te same. Czy kolejny może się udać przy identycznych warunkach startowych? Czy szanse są żadne podobnie jak ostatnio?
Witaj w klubieDopiero 4dpt a ja znów mam czarne myśli. Klasyka gatunku ...:-(
Nie myśl tak!!! Tym na pewno sobie i Kropkowi nie pomagasz. Nie wiem czy byłaś na bieżąco no forum. Zobacz jak ja panikowałam ze bólu jak na @, że mam plamienia itp. I zobacz beta ładna musisz myśleć pozytywnie, a nie od samego początku takie nastawienie. Będzie dobrze i niedługo sama się o tym przekonaszDopiero 4dpt a ja znów mam czarne myśli. Klasyka gatunku ...:-(
JA 6dpt juz nie płacze jakoś minęło Hehe ale za to plecy mnie strasznie boląWitaj w klubie
5 dpt, caly wczorajszy dzien przeryczalam;(
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom