reklama
Tak. Pomału kompletuje zestaw małego chemika jest żelazo, magnez, folik, progynova, euthyrox i systen. Zaraz dojdzie luteina, duphaston, encorton, prolutex i jakieś coś jeszcze
A plasterek wisi sobie od wczoraj na udzie
kasia_basia
Fanka BB :)
A ja się przyznam, że znowu dziś na betę polazłam. Nikt mi nie kazał, sama z siebie.
annemarie
Ann, super to kiedy spodziewasz się transferu ?
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny !!!!
przypuszczam ,ze poczatek maja.
ciezko powiedziec bo okres dostalam po 33 dniach zamiast 29,a Pani z kliniki mi odpisala ,ze przeciez wszystko idzie z planem bo ostatnio dostalam 18 marca,teraz tez wiec jest ok.
Nie rozumiem tego za bardzo,ale powiedzialam sobie ,ze przestaje "rozumiec" a zaczne robic to co mi kaza.
Chyba pierwszy raz w zyciu...
annemarie
Tak. Pomału kompletuje zestaw małego chemika jest żelazo, magnez, folik, progynova, euthyrox i systen. Zaraz dojdzie luteina, duphaston, encorton, prolutex i jakieś coś jeszcze
Ja mam do tego jeszcze troche witamin i Q10 , i dokladnie to samo co ty.
annemarie
przeczytalam zestaw malego chomika....Bozeszzzzz
Bardzo się cieszę wiesz, może oni mają widelki na okres... Najważniejsze ze w maju przybędzie kolejna ciezaroweczkaprzypuszczam ,ze poczatek maja.
ciezko powiedziec bo okres dostalam po 33 dniach zamiast 29,a Pani z kliniki mi odpisala ,ze przeciez wszystko idzie z planem bo ostatnio dostalam 18 marca,teraz tez wiec jest ok.
Nie rozumiem tego za bardzo,ale powiedzialam sobie ,ze przestaje "rozumiec" a zaczne robic to co mi kaza.
Chyba pierwszy raz w zyciu...
reklama
Podziel się: