reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dziewczyny betujące trzymam kciuki za wysokie Hcg
Strawbelka niech maluszki sie zadomowią i zostaną na 9 miesięcy
Strawbelka niech maluszki sie zadomowią i zostaną na 9 miesięcy
agatek28
Fanka BB :)
Ja biore 200 mg, myslalam ze to duzo, zaczne brac tabletke wiecejJa tez tak miałam w I trymestrze. Miałam wrażenie że zaraz dostanę @. Nawet leżenie średnio pomagało. Bierz nospe regularnie 3 razy dziennie, nie tylko jak boli. Ja magnezu biore dawkę 350mg - ile ty bierzesz? Dopóki nie ma plamien krwią jest ok.
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
W ciazy norma to chyba 350mg - ja tyle biore od poczatku
onadlaniego30
Ja w pierwszej ciazy to mialam jakos normalnie z apetytem, a teraz ciagle cos, i chodze jecze ze mam na cos ochote, potem jak juz wymysle, maz mi robi to ja marudze ze nie takie... on na szczescie jest wyrozumialy i sie nie focha tylko mu potem przykro jest. I dla mnie to się robi uciazliwe bo ja ochote ciagle mam na cos i nie wiem na co, i nawet jak cos zjem co juz niby mi sie mocno chcialo to i tak ta ochota mi nie przechodzi...
Mój jest najlepszy .... Ma tyle pracy, ze nie ma na nic czasu. Wiosna na wsi co zrobisz ... Dzis mam do zrobienia 10 obiadów dla pracownikow i kolacje, wiec cały dzień w garach , bo mam czas , a bardzo to lubię. Tylko robię wszystko z klamerka na nosie bo mi olej śmierdzi w każdej postaci placuszek drożdżowy do kawki juz upiekłam ...
Kura domowa pełna para
Ale wczoraj tez focha miałam, ze moja ulubiona chińska restauracja jest tylko do 22 i aż 70 km od nas. A ja o 21.30 wpadłam na geniusz zupy pikantnego-kwaśnej. I szalałam dupskiem z nosem na kwintę, ze nie zdarze dojechać ... A dzis przy śniadaniu sie ze mnie śmiali , ze ładne mam koty w tej ciąży
Dziewczyny o której wyniki, bo sie denerwuje chyba bardziej niż wy... ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
onadlaniego30
W ciazy norma to chyba 350mg - ja tyle biore od poczatku
A ja nie biorę wcale , a od kilku dni mam skurcze ale w nodze, to chyba brak? Zacząć brać? Czy napisać do lekarki?
Ewunka
A ja jestem myślami z WamiJa tez sie strasznie boję, jestem myślami z Tobą, daj znać jak będziesz cos wiedziała.
agatek28
O Jezusie nie pisz mi o zupie pikantnej bo od razu mi sie zachcialo meksykanskiej albo gulaszowej takie kurewsko pikantnej az bym ogniem zionela. A potem dla ochlody zimny arbuzek prosto z lodowki :-) :-) :-)Mój jest najlepszy .... Ma tyle pracy, ze nie ma na nic czasu. Wiosna na wsi co zrobisz ... Dzis mam do zrobienia 10 obiadów dla pracownikow i kolacje, wiec cały dzień w garach , bo mam czas , a bardzo to lubię. Tylko robię wszystko z klamerka na nosie bo mi olej śmierdzi w każdej postaci placuszek drożdżowy do kawki juz upiekłam ...
Kura domowa pełna para
Ale wczoraj tez focha miałam, ze moja ulubiona chińska restauracja jest tylko do 22 i aż 70 km od nas. A ja o 21.30 wpadłam na geniusz zupy pikantnego-kwaśnej. I szalałam dupskiem z nosem na kwintę, ze nie zdarze dojechać ... A dzis przy śniadaniu sie ze mnie śmiali , ze ładne mam koty w tej ciąży
Dziewczyny o której wyniki, bo sie denerwuje chyba bardziej niż wy... ?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
A ja nie biorę wcale , a od kilku dni mam skurcze ale w nodze, to chyba brak? Zacząć brać? Czy napisać do lekarki?
Onadlaniego ja niestety nie mam jak skontaktować tego z lekarzem, w UK mi powiedzieli, że magnez nie jest konieczny i że mam odstawić. Czytam fora i większość dziewczyn w ciazy ma zlecony magnez na skurcze. Jak masz skurcze nóg to zdecydowanie masz za mało magnezu. Ja teraz sobie kupiłam magnez w czystej postaci do robienia oliwki i kąpieli magnezowych - podobno lepiej przyswajalny. Magnezu podobno nie da sie przedawkować. Najlepszy oczywiscie z B6 bo ona wspomaga przyswajanie magnezu
Ostatnia edycja:
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ciężarówki, ale macie zachcianki :-) ja nie mam aż takich. Jedyne co to musze mieć szczypiorek do prawie wszystkiego i jem baaaaardzo duzo nabiału, gdzie przed ciążą powodował u mnie rewolucje żołądkowe. A tak to nie mam żadnych zachcianek. Moze na poczatku na kwaśne, ale teraz nic
Podziel się: