reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Agatek no i widzisz jak wszystko się pięknie ulozylo a tak się martwilas.

Marluna klinika endokrynologii i nie zbadali ci porządnie tarczycy? Kuźwa ja musiałam usg tarczycy zrobić i zbic tsh żeby mnie dopuścili. Co za specjaliści z nich? Jestem w szoku. A ty idź i walcz o swoje kochana. Tu chodzi o życie twoich dzieci!
A co do twoich wymiotów to z takimi objawami u nas w Polsce to do szpitala wysyłają. Jak ja leżałam w szpitalu to dziewczyna w 8 tc z wymiotami calodobowymi byla i ja leczyli. Nie odpuszczaj im teraz!

reklama
Agatek, nie chcę się przechwalać, ale ... od razu wiedziałam , że tak będzie :D Gratuluję!

Marluna, podpisuję się pod wypowiedzią Igi. Idź i walcz o swoje!

DZiewczyny, dziękuję za kciuki !!! Zobaczymy, za kilka dni co to będzie? :)

Marluna tak jak pisza dziewczyny koniecznie musisz odwiedzic endokrynologa, z tarczyca nie ma zartow , ja odczuwam zawsze kiedy wlasnie wynik sie zmienia - organizm wtedy dostaje w tylek lekko mowiac. Ja mam niedoczynnosc tarczycy i Hashimoto - jutro wlasnie przed poludniem mam wizyte u swojej endokrynolog, wybieram sie wlasnie jej powiedziec ze jestem w ciazy i zapewne czesciej bede robic badania tarczycy i stawiac sie u niej na kontroli - niestety takie zycie , czasem lekarze zlewaja pacjentow i trzeba samemu wszystkiego pilnowac i dbac o siebie wiec Ty tez lec jak najszybciej :*

I po wizycie ... :) Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho :) W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika :)

usg.jpg

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 490
I po wizycie ... :) Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho :) W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika :)

Zobacz załącznik 753808
O wywolalam Cie wkoncu :p gratuluje , no widzisz masz przyajmniej teraz kilka di spokoju bo za jakies czas znowu bedziesz wyczekiwac nast wizyty :) bylam mniej wiecej w tym samym dniu na usg i moja dzidzia o polowe mniejsza :(

reklama
Do góry