reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny! Dziś kolejna dawka dobrych wiesci 

KWIECIEŃ

6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Truskawka89 - podgląd w czasie stymulacji
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
6: kasia_basia - transfer
6: westaice - wynik progesteronu
6: pisanka89 - info o zarodkach 

7: ewa262292- crio
7: Bety72 - crio
7: butterfly - kontrola przed symulacją
7: pisanka89 - transfer
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
9: megi - podgląd w trakcie stumulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o cro
12 (+/-): marzen - betowanie
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Dopisz mnie proszę na 08/04 - podgląd w czasie stymulacji:)

I w ogóle to coś mi się wydaje, że lipa będzie z tym prg. A ostatnio intuicja mnie nie zawodzi :)

A dlaczego dziś nie będziesz mieć tych wyników? Z tą intuicją to nie szalej, dobrze bedzie:)

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja dziś po usg, mam na razie 12 komóreczek, może się coś jeszcze rozwinie dodatkowo, planowana punkcja niedziela lub poniedziałek , strasznie się denerwuje :(
Pisanka gratulacje!! Tez bym chciała żeby mi się wszystkie zapłodnily ;)
Ja juz dziś powiedziałam lekarzowi ze resztę komórek co zostaną to mrozimy

Ja dziś wogole na tel nie mogłam na forum wejść a na laptopie bez problemu. Ale teraz już na tel jestem i działa :)
Marzen i masz zwolnienie?

Dziewczyny przyznam sie ze nie ogarniam niestety na bierzaco forum, ze wzgledu na moje problemy ostatnimi czasy.
Potrzebuje porady bo czuje ze sama nie dam rady ogarnac tematu.Lecze sie na nieplodnosc w klinice endokrynologii i madycyny reprodukcyjnej w Szwajcarii.Jestem na poczatku dwunastego tygodnia ciazy przez ICSI i to by bylo na tyle dobrych informacji.Od 8 tygodnia zaczely sie wymioty, ok to normalne, potem wymioty przez cala dobe.Kolejnie pojawilo sie kolatanie serca, dusznosci nie moglam zrob ic kilka krokow bo bylam wykonczona, na koncu totalna niemoc, niechec do zyci, lekkie plamienia.Zglaszalam to w klinice na kzzdej wizycie a sa co tydzien, dostalam czopki na wymioty,informacje ze nie widza wiekszej ilosci krwi,plamienia sie zdazaja,a z dusznosciami mam sie zglosic na pogotowie bo oni na serce tu nie lecza(klinika endokrynologii a taka diagnoza).Jak oni mnie wogole dopuscili do ICSI przy takim czyms?
W tym tygodniu nie wytrzymalam i poszlam do lekarza ogolnego, ktory zrobil mi usg powiedzial ze sa trzy guzki na tarczycy, a z badan krwi tragiczna nadczynnosc, dodal ze przy takiej nadczynnosci to cyd ze jeszcze nie poronilam.
Moj kochany lekarz ogolny wyrobil mi sam w tej slawetnej kinice endikrynologii na jutro termin, mowiac ze dalsze leczenie przekracza jego kompetencje.
Ja z natury jestem cichutka i poukadana, jak ten temat ugrysc, jak nie dac sie zbyc, jak skutecznie dzialac by mnie nie zbyli, prosze piradzcje cos?

Ewelin tak idę dopiero 18 do pracy. W końcu będę na bieżąco na forum. I zregeneruje się przed dalszym działaniem.
A Ty jak tam z kropkami się czujesz?

reklama
Do góry