reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusja, piękny czlowieczek :)

Marzeń, oczywiście, ze sie doczekasz! Przecież już ktoś mieszka pod Twoim serduchem :)

A mnie dziś brzuch bolał okresowo. Na szczęście już minęło...

Olusja gratulacje :) ja już się doczekać nie mogę jutra :) mam nadzieję że moje wzdęcia nie przeszkadzą. Trzymajcie się i zapewne do jutra :) muszę się ogarnąć bo po 4 rano wyjazd :) ściskam
P.S. Embriolog mówił że jesc nie.moge 1.5 h przed, a tak to pic i załatwiać się mogę. Nie wiem czemu tak jak czytałam.ze.trzeba pełny pęcherz mieć

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz ja bym poszła prywatnie do lekarza od tarczycy ( nie wiem jaka to specjalność ) i do kliniki swoją drogą na pewno dadzą Ci coś na to standardowego.
Ja np. Z powodu endometriozy mam problemy z jelitami i żołądkiem . Przy stymulacji i daj boże szybkiej ciąży jestem pod opieką kliniki , ginekologa i gastrologa . 1 lekarz nie może być od wszystkiego. Klinika nie kierowała mnie do gastrologa mimo zgłaszanych Objawów żołądkowych . Sama poszłam do rodzinnego po skierowanie do gastrologa temu powiedziałam o endonetriozie i on wysłał mnie na badania czy mam zrosty w jelitach. Czasem trzeba odwiedzić kilka specjalizacji
Ewcia tu niema nic prywatnego, tak jak w Pl gdyby tak by bylo nie bujalabym sie po klinikach, i lekarzach ogolnych.Tu wszyscy podchodza pod kase chorych,pewnie sa lekarze lepsi i gorsi ale ja tu tylko ludzkiego lekarza domowego spotkalam.
Mam cicha nadzieje ze wezma mnie na oddzial i dokladnie ustawia leki, watpie w to bardzo ale bede walczyc.
Kurcze jeszcze z tego wszystkiego brzuch mnie pobolewa.

Do góry