reklama
annemarie
Fanka BB :)
I po wizycie ... Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika
Zobacz załącznik 753808
piekny,a jak sie do mamy usmiecha
MartiniM
Ja dzisiaj mialam to samo od poludnia teraz lepiej ale ciut jeszcze odczuwam brzuchola , zamartwiam sieOlusja, piękny czlowieczek
Marzeń, oczywiście, ze sie doczekasz! Przecież już ktoś mieszka pod Twoim serduchem
A mnie dziś brzuch bolał okresowo. Na szczęście już minęło...
pisanka89
Olusja gratulacje ja już się doczekać nie mogę jutra mam nadzieję że moje wzdęcia nie przeszkadzą. Trzymajcie się i zapewne do jutra muszę się ogarnąć bo po 4 rano wyjazd ściskam
P.S. Embriolog mówił że jesc nie.moge 1.5 h przed, a tak to pic i załatwiać się mogę. Nie wiem czemu tak jak czytałam.ze.trzeba pełny pęcherz mieć
P.S. Embriolog mówił że jesc nie.moge 1.5 h przed, a tak to pic i załatwiać się mogę. Nie wiem czemu tak jak czytałam.ze.trzeba pełny pęcherz mieć
Ostatnia edycja:
Najpiękniejsze zdjecie na świecieI po wizycie ... Mój mały człowieczek ma 11mm, serducho mu wali, że ho ho W końcu trochę ze mnie zeszło, a nosiło mnie od samego rańca. Przedstawiam Wam mojego ludzika
Zobacz załącznik 753808
Olusja1987
Pan doktor założył mi już książeczkę ciąży Po drugim zarodku pozostał tylko krwiak, ale najważniejsze, że jedno serducho bije. Kolejna wizyta (prenatalna) będzie 4.05, natomiast 16.05 mam wizytę, na której przeprowadzone zostaną badania genetyczne.
reklama
Ewcia tu niema nic prywatnego, tak jak w Pl gdyby tak by bylo nie bujalabym sie po klinikach, i lekarzach ogolnych.Tu wszyscy podchodza pod kase chorych,pewnie sa lekarze lepsi i gorsi ale ja tu tylko ludzkiego lekarza domowego spotkalam.Wiesz ja bym poszła prywatnie do lekarza od tarczycy ( nie wiem jaka to specjalność ) i do kliniki swoją drogą na pewno dadzą Ci coś na to standardowego.
Ja np. Z powodu endometriozy mam problemy z jelitami i żołądkiem . Przy stymulacji i daj boże szybkiej ciąży jestem pod opieką kliniki , ginekologa i gastrologa . 1 lekarz nie może być od wszystkiego. Klinika nie kierowała mnie do gastrologa mimo zgłaszanych Objawów żołądkowych . Sama poszłam do rodzinnego po skierowanie do gastrologa temu powiedziałam o endonetriozie i on wysłał mnie na badania czy mam zrosty w jelitach. Czasem trzeba odwiedzić kilka specjalizacji
Mam cicha nadzieje ze wezma mnie na oddzial i dokladnie ustawia leki, watpie w to bardzo ale bede walczyc.
Kurcze jeszcze z tego wszystkiego brzuch mnie pobolewa.
Podziel się: