reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to koniecznie muszą się rozgoscic na salonach u mamci;))
Ja też chce dwa kropki zabrać ale u mnie to dopiero początek drogi;/ dopadają mnie ostatnio jakieś dołki ale w pracy szal to pewnie dlatego;))

Falka wcale nie. ;) przecież pisze wszystko:)

Strawbelka moim zdaniem nic złego się nie dzieje. Ja przy 11 dojrzalych pęcherzach w 12dc miałam troszkę ponad 2000. Tylko miałam dosyć duże dawki przy stymulacji.

Dziewczyny dbajcie o kropeczki &&&
Tak Was czytam ale.rzadko się wypowiadam ale nie daje mi spokoju fakt, że będę podchodzić ostatni raz do crio a nie mam zleconych żadnych badań prg czy estradiolu. Crio mam w czwartek, piersi mnie bolą jak przed @i zaczęły przed luteiną i duphastonem. Hmm nie wiem czy dr taki specjalista czy sobie odpuścił....bo mam już dziecko i latka swoje i mu nie zależy. Wcześniej o tym nie myślałam bo jeszcze miałam"zapas" śnieżynek a teraz ostatnia kruszynka.

Luteina, prolutex i inne preparaty. I stymulacja. Kwestia czym i jak jesteś stymulowana. Jak jajniki odpowiadają, bo to one są odpowiedzialne za prg. I ciałko żółte ;)

reklama
Do góry