Cześć dziewczyny! Trzymam za Was kciuki teraz Wasza kolej,czas do bety leci wolno ale dacie radę ;-) Anika wpisz mnie proszę na 18. 04 na wizytę w klinice-po weryfikacji lekarz zasugerował żeby zostać pod ich opieka do 12 tyg., więc się zgodziłem, mam nadzieję że będzie wtedy już widać serce..to czekanie jest najgorsze ale musimy dać radę! ;-)
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ja w 9dc miałam 950 estradiolu a progesteron 1,0Dziewczyny jaki musi byc Estradiol do czasu punkcji? Jestem po 3 zastrzykach, 5dc a estradiol mam 400, a progesteron 0,129. To dobrze? Czy zle?
G
Gość
Gość
Wlasnie czekam na wizyte.Jak dla mnie po 3 zastrzykach mało można powiedzieć robił Ci usg. ? Następna wizyta z 2 dni. ?
N@t@li@89
Dziewczyny kciuki mocno za to by kropki się zadomowiły i zostały
Westaice silna z Ciebie babeczka ale szacunek dla Ciebie za takie podejście do sprawy też bym tak chciała
Martwi mnie to że już nie ma dofinansowania na leki? Jak to od kiedy już? ;(( Nie damy rady bez tego dokończyć procedury: (( zakamalam się.
Westaice silna z Ciebie babeczka ale szacunek dla Ciebie za takie podejście do sprawy też bym tak chciała
Martwi mnie to że już nie ma dofinansowania na leki? Jak to od kiedy już? ;(( Nie damy rady bez tego dokończyć procedury: (( zakamalam się.
ewelin86
Kochana do czerwca jest refundacja, więc dasz radęDziewczyny kciuki mocno za to by kropki się zadomowiły i zostały
ewelin86
Proszę :*Ewelin dziękuje Ci za podniesienie mnie na duchu;***
Ewunka
Wydaje mi się ze zwiększy Ci dawkę Chociaż nie wiem jak powinien wyglądać w 3 dniu ten estradil wiem ze na 1 dojrzały pecherzyk przypada 200.-250 .No nie wiem ...... nigdy nie miałam kontroli w dniu Dał Ci już duża ale masz niskie ahm ale ma Cię pod kontrolą jak byś zareagowała mega wszystko będzie dobrzeWlasnie czekam na wizyte.
reklama
Podziel się: