reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że powinien być w odpowiednich granicach. Więc prosze sie nie zamartwiać Mówi Ci tu Struśka ze struskamiDzięki Ew :*
Estriadolu nie robie. Tylko prg. I się boję, że mi ni spadł po Końskich dawkach. Dość szybko @ przyszła i mało czasu... :/
MartiniM
Ja troche wykorzystuje sytuacje , w sumie zawsze tak mialam , ale teraz to juz w ogole bez gadania ale powoli zaczynam "bystrzec" bo minione tygodnie bylam strasznie ospala i zmeczona nawet nie robieniem nic mam nadzieje ze wlasnie to mija, tylko najgorsze te wieczory kiedy leze jak neptyk tak mi niedobrze...
ewelin86
Kobietko myśl pozytywnie, nie zakładaj od samego początku, że bedzie źle. Sama się nakręcasz, wiem bo sama tak robiłam przez całą stymulację. I byłam pewna, że crio będę miała . I co? Zobacz operacji nie mam, prg w normie i teraz liczę, że strusiątka ze mną zostaną I też wierzę, że u Ciebie będzie tak samo :*Mój tylko pranie wynosi i odkurza. Sama w sumie ogarniam wszystko, bo i tak wiem co będzie.
Światłowodem szybciej i małe straty będąWesti z chęcią przyjmę Pocztą polską czy kurierem wyślesz w razie WU?
ewelin86
O tak Nigdy mnie nic nie zaskoczyło, a tu proszęMarzen Ewelin ma rację. Zresztą Ewelin to w ogóle ewenement zaskoczenie za zaskoczeniem. I za 10 dni będzie suprise tez.
Jak to dr określił dziś - trudny transfer, ale czysty cewnik No ale zaczął się śmiać po tym stwierdzeniu
reklama
ewelin86
A no to ok Juz się bałam, że nie dojdzie na czasŚwiatłowodem szybciej i małe straty będą
Podziel się: