Ja tez nie mialam badanego progesteronu ani estradiolu teraz przed crioDziewczyny dbajcie o kropeczki &&&
Tak Was czytam ale.rzadko się wypowiadam ale nie daje mi spokoju fakt, że będę podchodzić ostatni raz do crio a nie mam zleconych żadnych badań prg czy estradiolu. Crio mam w czwartek, piersi mnie bolą jak przed @i zaczęły przed luteiną i duphastonem. Hmm nie wiem czy dr taki specjalista czy sobie odpuścił....bo mam już dziecko i latka swoje i mu nie zależy. Wcześniej o tym nie myślałam bo jeszcze miałam"zapas" śnieżynek a teraz ostatnia kruszynka.
reklama
Bo to zależy od podejścia lekarza. Niektórzy nie uznają prg jako wyznacznika. Np jak masz crio w następnym cyklu po stymulacji, to wynik może być załamany po lekach, po transferze.Ja tez nie mialam badanego progesteronu ani estradiolu teraz przed crio
Jak juz o prg rozmawiamy to kciuki za mój trzeba trzymać
ewelin86
Fanka BB :)
Dokładnie tak M już zapowiedział, że na zakupy będzie chodził przez 2 tygEwelin i Rada teraz duuuzo odpoczynku ,pelen czill
Też miałam taki plan. Ale nie dało się. pierwsze kilka dni leniuchowalam. Tylko obiad gorowalam i delikatne porządki. Potem już nie. Spacery z kudlaczami, zakupy fakt nie na pelnych obrotach i staralam się ni dźwigać.Dokładnie tak M już zapowiedział, że na zakupy będzie chodził przez 2 tyg
Ale Ty dbaj o struski :*
A mój się mnie pyta czy ja na pewno mogę leżeć na brzuchuDokładnie tak M już zapowiedział, że na zakupy będzie chodził przez 2 tyg
MartiniM
Moj do tej pory zakupy , sniadania , obiadki i kolacje , spelnianie zachcianek heheDokładnie tak M już zapowiedział, że na zakupy będzie chodził przez 2 tyg
U mnie to samo. wizyte przed crio miałam u swojego gina i tylko dzwonilam do profesora, z grubością endo. Kazał brać dalej estroferm i duphaston od dnia nastepnego i przyjechac w niedziele na crio. żadnych badań nie było przed, nawet usg. Wogóle czułam się tam bardzo źle.Dziewczyny dbajcie o kropeczki &&&
Tak Was czytam ale.rzadko się wypowiadam ale nie daje mi spokoju fakt, że będę podchodzić ostatni raz do crio a nie mam zleconych żadnych badań prg czy estradiolu. Crio mam w czwartek, piersi mnie bolą jak przed @i zaczęły przed luteiną i duphastonem. Hmm nie wiem czy dr taki specjalista czy sobie odpuścił....bo mam już dziecko i latka swoje i mu nie zależy. Wcześniej o tym nie myślałam bo jeszcze miałam"zapas" śnieżynek a teraz ostatnia kruszynka.
reklama
ewelin86
U mnie małymi kroczkami chcę go przygotowywać, bo się wystraszy i bedzie po ptakachMoj do tej pory zakupy , sniadania , obiadki i kolacje , spelnianie zachcianek hehe
Podziel się: