reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wcale nie dużo :rolleyes: wszystko zależy od wyników i problemu . Ja miałam 150 fostipur plus 75 menopur tez mi się wydawało dużo bo to 225 . A okazało się ze moje jajniki mają focha i nie wyprodukowały nic konkretnego :sad: teraz mam gonal 300 i menopur 75 .

Dziewczyny poddaje się, od czwartku do środy idę na zwolnienie. Dziś myslalam ze padne. Jeszcze na dodatek boję się. Jutro jeszcze zrobię indywidualne zajęcia i w południe do kliniki.
Wszystkie zakropkowane &&&

Dzonilam właśnie do kliniki bo jak powiedział mi ze nie będzie punkcji to wylam nie wiem już mi się chyba coś w głowe robi ... same czarne myśli mnie nagle odpadły strasznie psychicznie to wszystko przeżywam. Wkoncu zadzwoniłam do kliniki jak się uspokoiłam powiedzieli mi ze punkcji nie będzie bo jest za słaba odpowiedz jajnikow ... w lewym jest jeden dominujący 15.2 i kilka mniejszych które nadal rosną i w prawym największy ma 10 a reszta bardzo malutkie ... I lekarz powiedział ze niezadowala go ta stymulacja i nie będzie punkcji. Miał ktoś z was tak czy ja jestemjakimś mega wyjątkiem :sad::sad::sad::sad:
Miałam tak samo fostipur 150 i menopur 225 i brak odpowiedzi na stymulację . 2 mini jajka w lewym w prawym nic endometrium 5 po 9 dniach tej stymulacji od 7 dnia ani drgneło.
Mimo że wcześniej do inauguracji miałam tylko fostipur 75 po 5 dniach było 5 jajek ( czyli za dużo do indeksacji ) wiesz takie tam fochy organizmu. Bałam się hipetki jak zobaczyłam dawki a nie wysiedzialam nic.
Miesiąc przerwy ( po stymulacji okresu dostałam normalnie 28 dnia ) teraz czekam na 2 okres i zaczynam antykoncepcję ( bo mam torbiel i tak robią ) po 14 chyba dniach wizyta usg kontrolne i zastrzyki zmiana leku i dawki gonal 300 i menopur 75 ( co dzień ) i zobaczymy ......

Dziewczyny jaki musi byc Estradiol do czasu punkcji? Jestem po 3 zastrzykach, 5dc a estradiol mam 400, a progesteron 0,129. To dobrze? Czy zle?

reklama
Do góry