reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Proponuje jeszcze olimpiadę zaliczyc:)
Weź może w ogóle większość dyscyplin obstaw :) przynajmniej będziemy mistrzami :)
Ann tylko troszkę :D
Najki nie pomogę. Ale sama musze zrobić. :/

reklama
Tak Bety. Jestem w 16dc (chyba dosłownie w trakcie owulacji bo czuję jajniki i jest na tyle mokro, że bez wkładki ani rusz). Z przytulaniem też był luz ostatnio.

A pałeczki kwasu mlekowego to chyba dobrze, że są? czy nie?:rolleyes2:
Też mi się wydaje, że dobrze, że są b ooo organizm zwalcza te badziewia i dlatego pewnie nic nie swędzi ani piecze. Na szczęście jutro wizyta i wszystkiego się dowiesz

Najki - nie widze Twoich wyników ale jak zrobiłam sobie badania to mi tez cuda wyszły, a nic mnie nie piekło, zero uplawow, nic. Gin mi dała baterie leków i po dziesięciu dniach wyniki idealne. Bakterie kwasu mlekowego to akurat dobrze.

westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi

ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej :) ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien

Dziewczyny robiłam dziś "biocenozę pochwy" i wyszło mi tak o :/Zobacz załącznik 752670

Laska flora ma być :) Też robiłam u nich ostatnio:) To dobrze, to ta dobra flora :D Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.

westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi

ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej :) ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien
Przeszło mi :) wytrzymałam 7 dni we względnym spokoju to i 2 jeszcze dam radę.
O dziwo nie wariuje. Zresztą ja całą procedurę ivf przechodzę nadzwyczaj dobrze :)
Najciekawsze jest to, że ja ogólnie jestem narwana i w gorącej wodzie kapana. Jak sobie coś uwidze to musi być juz, teraz, natychmiast. :)
Moge być waszym źródłem spokoju :)

reklama
Laska flora ma być :) Też robiłam u nich ostatnio:) To dobrze, to ta dobra flora :D Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.

SORY POPRAWKA, NIE MIAŁAM FLORY. CZYLI JEDNAK COŚ NIE TAK.

Do góry