reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Proponuje jeszcze olimpiadę zaliczyc:)
Weź może w ogóle większość dyscyplin obstaw :) przynajmniej będziemy mistrzami :)
Ann tylko troszkę :D
Najki nie pomogę. Ale sama musze zrobić. :/

reklama
Tak Bety. Jestem w 16dc (chyba dosłownie w trakcie owulacji bo czuję jajniki i jest na tyle mokro, że bez wkładki ani rusz). Z przytulaniem też był luz ostatnio.

A pałeczki kwasu mlekowego to chyba dobrze, że są? czy nie?:rolleyes2:
Też mi się wydaje, że dobrze, że są b ooo organizm zwalcza te badziewia i dlatego pewnie nic nie swędzi ani piecze. Na szczęście jutro wizyta i wszystkiego się dowiesz

Najki - nie widze Twoich wyników ale jak zrobiłam sobie badania to mi tez cuda wyszły, a nic mnie nie piekło, zero uplawow, nic. Gin mi dała baterie leków i po dziesięciu dniach wyniki idealne. Bakterie kwasu mlekowego to akurat dobrze.

westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi

ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej :) ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien

Dziewczyny robiłam dziś "biocenozę pochwy" i wyszło mi tak o :/Zobacz załącznik 752670

Laska flora ma być :) Też robiłam u nich ostatnio:) To dobrze, to ta dobra flora :D Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.

westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi

ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej :) ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien
Przeszło mi :) wytrzymałam 7 dni we względnym spokoju to i 2 jeszcze dam radę.
O dziwo nie wariuje. Zresztą ja całą procedurę ivf przechodzę nadzwyczaj dobrze :)
Najciekawsze jest to, że ja ogólnie jestem narwana i w gorącej wodzie kapana. Jak sobie coś uwidze to musi być juz, teraz, natychmiast. :)
Moge być waszym źródłem spokoju :)

reklama
Laska flora ma być :) Też robiłam u nich ostatnio:) To dobrze, to ta dobra flora :D Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.

SORY POPRAWKA, NIE MIAŁAM FLORY. CZYLI JEDNAK COŚ NIE TAK.

Do góry