reklama
Bety72
Fanka BB :)
Też mi się wydaje, że dobrze, że są b ooo organizm zwalcza te badziewia i dlatego pewnie nic nie swędzi ani piecze. Na szczęście jutro wizyta i wszystkiego się dowieszTak Bety. Jestem w 16dc (chyba dosłownie w trakcie owulacji bo czuję jajniki i jest na tyle mokro, że bez wkładki ani rusz). Z przytulaniem też był luz ostatnio.
A pałeczki kwasu mlekowego to chyba dobrze, że są? czy nie?
Najki - nie widze Twoich wyników ale jak zrobiłam sobie badania to mi tez cuda wyszły, a nic mnie nie piekło, zero uplawow, nic. Gin mi dała baterie leków i po dziesięciu dniach wyniki idealne. Bakterie kwasu mlekowego to akurat dobrze.
westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi
ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien
ewa292929 witaj, to dołaczasz do naszej grupy niedługo transferującej ja estrofem, encorton, od jutra lutinus, od piątku fragmin, transfer we wtorek za tydzien
Dziewczyny robiłam dziś "biocenozę pochwy" i wyszło mi tak o :/Zobacz załącznik 752670
Laska flora ma być Też robiłam u nich ostatnio To dobrze, to ta dobra flora Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.
Przeszło mi wytrzymałam 7 dni we względnym spokoju to i 2 jeszcze dam radę.westaice co ja bym dała, żeby mieć taką silną wolę jak ty, ja to zawsze w 8dpt sikaniec, bo już mnie roznosi
O dziwo nie wariuje. Zresztą ja całą procedurę ivf przechodzę nadzwyczaj dobrze
Najciekawsze jest to, że ja ogólnie jestem narwana i w gorącej wodzie kapana. Jak sobie coś uwidze to musi być juz, teraz, natychmiast.
Moge być waszym źródłem spokoju
Marzeń bombowe wiadomości!Kobietki już w domku na łóżku. Pobrano mi 11 jajeczek z czego 9 eleganckich .
Uspokoiłas się już troszkę ??
Odpoczywaj i zbieraj siły ma transfer !!
reklama
Laska flora ma być Też robiłam u nich ostatnio To dobrze, to ta dobra flora Jeszcze sprawdzę, czekaj ;D A pałeczki to na pewno mają być, też miałam. Ja miałam kryształy polekowe jeszcze (po tych lutinusach,chyba po 2 m-cach czy trzech:O) ale też ok.
SORY POPRAWKA, NIE MIAŁAM FLORY. CZYLI JEDNAK COŚ NIE TAK.
Podziel się: