I dobrze ! Uspokoisz sie! A będzie wszystko ok ! :*Dziewczyny, a ja się tak martwię, że postanowiłam iść już jutro do lekarza.
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Marluna są dziewczyny, które wymiotują kilka razy dziennie. Postaraj sie jeść to co możesz, po czym cie muli najmniej, nawet jakby to miała byc sama kromka z masłem 5 razy dziennie przez cały pierwszy trymestr. Zobacz po czym nie wymiotujesz i to jedz. Poki co nie musisz mieć jakoś bardzo urozmaiconej diety, byle byś cokolwiek jadła i duzo piła. Waga czesto spada na poczatku. Ja nie wymiotowałam a spadła mi waga, a dziewczyny ktore wymiotują tracą bardzo duzo na wadze. Nie martw sie przybierzesz w 2 trymestrze. To że jesteś osłabiona tez normalne, masz w końcu nie jedno a dwoje dzieci ktore ciągną z ciebie całą energię. Ja ledwo byłam w stanie wejść na piętro a nawet zrobić sobie kanapkę tak mi było słabo. Mało jesz plus maluchy ciągną z ciebie co sie da wiec organizm nie ma sił. Nie przemęczaj sie, rób tylko to co konieczne.
annemarie
Fanka BB :)
Kurcze Ann ale mi głowę nastroilas. No chodzę z bananem. Tak czekałam n a Twoje dobre wiadomości! Mega. Ej drugi raz dzis płacze przez Ciebie!
Ja chcę maj i kolejne megaaaa wiadomości od Ciebie! Będą małe Guriatka :*
ja sie ciesze jak lysy z czapki,a tu jeszcze wszystko moze sie zdarzyc
a jak sie chodzi z bananem to brzuch przestaje bolec
A może się zdarzyć. Pewnie. I u Ciebie się zdarzy. Ciąża kobieto ! Ja w ogóle w Twoim przypadku innej opcji pod uwagę nie biorę!ja sie ciesze jak lysy z czapki,a tu jeszcze wszystko moze sie zdarzyc
a jak sie chodzi z bananem to brzuch przestaje bolec
Całe forum, nakręconych bab, czekają na tą chwilę jak na zbawienie. A koniec będzie z happy end-em
w Poznaniu przy bezglutenowych parowkach
ewelin86
No baaaa a później mistrzostwa świataNa euro ?
Bety72
Najki rozumiem, że nie robiłaś zaraz po @ i pościłaś z "przytulaniem"Dziewczyny robiłam dziś "biocenozę pochwy" i wyszło mi tak o :/Zobacz załącznik 752670
reklama
Podziel się: