reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marluna są dziewczyny, które wymiotują kilka razy dziennie. Postaraj sie jeść to co możesz, po czym cie muli najmniej, nawet jakby to miała byc sama kromka z masłem 5 razy dziennie przez cały pierwszy trymestr. Zobacz po czym nie wymiotujesz i to jedz. Poki co nie musisz mieć jakoś bardzo urozmaiconej diety, byle byś cokolwiek jadła i duzo piła. Waga czesto spada na poczatku. Ja nie wymiotowałam a spadła mi waga, a dziewczyny ktore wymiotują tracą bardzo duzo na wadze. Nie martw sie przybierzesz w 2 trymestrze. To że jesteś osłabiona tez normalne, masz w końcu nie jedno a dwoje dzieci ktore ciągną z ciebie całą energię. Ja ledwo byłam w stanie wejść na piętro a nawet zrobić sobie kanapkę tak mi było słabo. Mało jesz plus maluchy ciągną z ciebie co sie da wiec organizm nie ma sił. Nie przemęczaj sie, rób tylko to co konieczne.

Kurcze Ann ale mi głowę nastroilas. No chodzę z bananem. Tak czekałam n a Twoje dobre wiadomości! Mega. Ej drugi raz dzis płacze przez Ciebie! :)
Ja chcę maj i kolejne megaaaa wiadomości od Ciebie! Będą małe Guriatka :*

ja sie ciesze jak lysy z czapki,a tu jeszcze wszystko moze sie zdarzyc:):):)

a jak sie chodzi z bananem to brzuch przestaje bolec:)

ja sie ciesze jak lysy z czapki,a tu jeszcze wszystko moze sie zdarzyc:):):)

a jak sie chodzi z bananem to brzuch przestaje bolec:)
A może się zdarzyć. Pewnie. I u Ciebie się zdarzy. Ciąża kobieto ! Ja w ogóle w Twoim przypadku innej opcji pod uwagę nie biorę!
Całe forum, nakręconych bab, czekają na tą chwilę jak na zbawienie. A koniec będzie z happy end-em :)
w Poznaniu przy bezglutenowych parowkach :-D

Dziewczyny robiłam dziś "biocenozę pochwy" i wyszło mi tak o :/
biocenoza.jpg

Załączniki

• biocenoza.jpg
    biocenoza.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 373
Ta flora bakteryjna...kurde dziwne, ani nic mnie nie piecze, nie swędzi...nic. Myślicie, że Gynalgin da radę? Jutro mam wizytę, zobaczę co doktorek powie. Oby to nic poważnego i żeby szybko udało się zwalczyć :/

reklama
Tak Bety. Jestem w 16dc (chyba dosłownie w trakcie owulacji bo czuję jajniki i jest na tyle mokro, że bez wkładki ani rusz). Z przytulaniem też był luz ostatnio.

A pałeczki kwasu mlekowego to chyba dobrze, że są? czy nie?:rolleyes2:

Do góry