reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aniołkowa pewnie uczucie, którego nie da się porównać z niczym innym! Super!
Żeby jelita dały Ci już spokoj !! :)

Ewelin wybierzesz najlepsze jak się tylko da i za chwilę to ja będę kciuki za Twoja bete trzymać ,chociaż to tylko formalność będzie :)
Nie biorę innych pod uwagę :D ale zobaczymy co będą mieli do zaproponowania :D

reklama
Dzien dobry dziewczyny.
U mnie sytuacja sie troszke ustabilizowala, plamienia prawie ustapily.
Dzis stanelam na wadze i sie przerazilam 3,5 kilo do dolu, czy to normane?Zawsze bylam drobna, dobijalam zwykle do 54 kilo potem waga leciala w dol, ale nigdy nie osiagnelam 50 kilo z haczykim.
Nic nie moge jesc, zero apetytu, wciskam cokolwiek na sile.Muli mnie caly czas ale tekie nieziemskie wymioty odpuscily, wczoraj bylo troche gorzej ale to po usg, czasem boli mnie tak jakby żołądek plus muli, czy to normale, czy powinnan zaczac sie martwic?Pozatym jestem nieziemsko slaba wczoral ledwo doczolgalam sie doslownie do kliniki.
Dziewczyny miala ktoras z was cos podobnego?

Dzien dobry dziewczyny.
U mnie sytuacja sie troszke ustabilizowala, plamienia prawie ustapily.
Dzis stanelam na wadze i sie przerazilam 3,5 kilo do dolu, czy to normane?Zawsze bylam drobna, dobijalam zwykle do 54 kilo potem waga leciala w dol, ale nigdy nie osiagnelam 50 kilo z haczykim.
Nic nie moge jesc, zero apetytu, wciskam cokolwiek na sile.Muli mnie caly czas ale tekie nieziemskie wymioty odpuscily, wczoraj bylo troche gorzej ale to po usg, czasem boli mnie tak jakby żołądek plus muli, czy to normale, czy powinnan zaczac sie martwic?Pozatym jestem nieziemsko slaba wczoral ledwo doczolgalam sie doslownie do kliniki.
Dziewczyny miala ktoras z was cos podobnego?
Marluna to dobrze, że już lepiej troszkę.
Zdarza się, że na początku ciąży waga leci w dół. W związku z wymiotami itp historiami. Staraj się jeść. Wien łatwo się mówi. I jak cis wcisnąć jak muli
Ale próbuj nawet bardzo mało, ale często.
Moja endokrynolog twierdzi, że kobiety przed ciążą powinny mieć mały zapas wagi żeby miało co spadać na początku :)

Kurcze Ann ale mi głowę nastroilas. No chodzę z bananem. Tak czekałam n a Twoje dobre wiadomości! Mega. Ej drugi raz dzis płacze przez Ciebie! :)
Ja chcę maj i kolejne megaaaa wiadomości od Ciebie! Będą małe Guriatka :*

reklama
Do góry