reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiedzieli, że mam czekać na ich telefon i sama nie wiem co zrobić. Bo muszą najpierw pokazać lekarzowi wyniki
No to czekamy!
Ale nie wydaje mi się żeby się przyczepili do czegoś :)
Witaj ewa. Pewnie, że są takie "przypadki" ze crio się udaje!
Zostań z nami to poznasz kilka ciekawych historii i osobowości !
Aaa i pozytywnego myślenia trochę złapiesz !:)

reklama
Już mi lepiej po tych wynikach i jestem dobrej myśli, że dziś zacznę :)

Witaj ewa :) No pewnie, że się udaje bądź dobrej myśli :p
Zostań z nami zobaczysz, że to forum i dziewczyny dają czadu i moc :) I nawet czasami porządnego kopniaka dadzą jak mi dziś :D

Jest, jest, jest :D zaczynam dziś stymulacje :D banan na twarzy się już pojawił :D

Hej. Jestem tu nowa ;). Moja historia jest taka - mąż mało plemników - in vitro 1 próba 2 blastki 3 AA i 3AB nie udało nam się - wczoraj dostałam @ więc crio w połowie kwietnia blastki 3BB ostatniej... czy któreś z was udało się zajść na mrożonych zarodkach? W klinice namawiają nas na AH i embryoglue prawie 800 zł więcej a wydaliśmy już majątek na in vitro (komerycjnie) i dla nas liczy się każda złotówka....
Witaj Ewa. Jest wiele dziewczyn z brzuszkami i juz narodzonymi dziećmi z crio. Jeżeli jest tak jak.mówisz, że to ostatnia blastka to ja bym wydala te 800 zł tym bardziej, że lekarz tak radzi a radzi tak? Zawsze to tylko 800 niż następne tysiące przy nowej stymulacji. Ja miałam dwie komercyjne.

poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....

Już mi lepiej po tych wynikach i jestem dobrej myśli, że dziś zacznę :)

Witaj ewa :) No pewnie, że się udaje bądź dobrej myśli :p
Zostań z nami zobaczysz, że to forum i dziewczyny dają czadu i moc :) I nawet czasami porządnego kopniaka dadzą jak mi dziś :D

Jest, jest, jest :D zaczynam dziś stymulacje :D banan na twarzy się już pojawił :D
To swedzacego brzuszka !
Czyli mogę to napisać. A nie mówiłam? ?
A jak ja się cieszę :) ulala
Idzie wiosna i na forum się wszystko rozkręca! Będzie się działo moje drogie!

w ogóle leczę się w Invicta Wrocław i po ewentualnej porażce chcielibyśmy zmienić klinikę.... jakoś czuję się tam jak przedmiot.... a wy gdzie się leczycie?

poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....
Pozytywne myślenie to podstawa !
No to teraz już musisz z nami zostać! Trzeba popracować nad Twoim myśleniem!

reklama
polecasz Invimed?
Jedno dziecko mam za pierwszym razem. Potem z crio zaszłam ale w 12tc poroniłam. Potem nieudane crio, następna stymulacja i ostatnio z crio drgnęło ale nic nie wyszło. Teraz 7 transfer ostatniej blastki. Mam nadzieję, że udany. Ja mało wymagająca jestem i nigdy za długo z dr nie rozmawiałam. Tylko krótko i na temat. Czy polecam? Nie wiem - chyba tak.

Do góry