reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Powiedzieli, że mam czekać na ich telefon i sama nie wiem co zrobić. Bo muszą najpierw pokazać lekarzowi wyniki
No to czekamy!
Ale nie wydaje mi się żeby się przyczepili do czegoś :)
Witaj ewa. Pewnie, że są takie "przypadki" ze crio się udaje!
Zostań z nami to poznasz kilka ciekawych historii i osobowości !
Aaa i pozytywnego myślenia trochę złapiesz !:)

reklama
Już mi lepiej po tych wynikach i jestem dobrej myśli, że dziś zacznę :)

Witaj ewa :) No pewnie, że się udaje bądź dobrej myśli :p
Zostań z nami zobaczysz, że to forum i dziewczyny dają czadu i moc :) I nawet czasami porządnego kopniaka dadzą jak mi dziś :D

Jest, jest, jest :D zaczynam dziś stymulacje :D banan na twarzy się już pojawił :D

Hej. Jestem tu nowa ;). Moja historia jest taka - mąż mało plemników - in vitro 1 próba 2 blastki 3 AA i 3AB nie udało nam się - wczoraj dostałam @ więc crio w połowie kwietnia blastki 3BB ostatniej... czy któreś z was udało się zajść na mrożonych zarodkach? W klinice namawiają nas na AH i embryoglue prawie 800 zł więcej a wydaliśmy już majątek na in vitro (komerycjnie) i dla nas liczy się każda złotówka....
Witaj Ewa. Jest wiele dziewczyn z brzuszkami i juz narodzonymi dziećmi z crio. Jeżeli jest tak jak.mówisz, że to ostatnia blastka to ja bym wydala te 800 zł tym bardziej, że lekarz tak radzi a radzi tak? Zawsze to tylko 800 niż następne tysiące przy nowej stymulacji. Ja miałam dwie komercyjne.

poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....

Już mi lepiej po tych wynikach i jestem dobrej myśli, że dziś zacznę :)

Witaj ewa :) No pewnie, że się udaje bądź dobrej myśli :p
Zostań z nami zobaczysz, że to forum i dziewczyny dają czadu i moc :) I nawet czasami porządnego kopniaka dadzą jak mi dziś :D

Jest, jest, jest :D zaczynam dziś stymulacje :D banan na twarzy się już pojawił :D
To swedzacego brzuszka !
Czyli mogę to napisać. A nie mówiłam? ?
A jak ja się cieszę :) ulala
Idzie wiosna i na forum się wszystko rozkręca! Będzie się działo moje drogie!

w ogóle leczę się w Invicta Wrocław i po ewentualnej porażce chcielibyśmy zmienić klinikę.... jakoś czuję się tam jak przedmiot.... a wy gdzie się leczycie?

poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....
Pozytywne myślenie to podstawa !
No to teraz już musisz z nami zostać! Trzeba popracować nad Twoim myśleniem!

reklama
polecasz Invimed?
Jedno dziecko mam za pierwszym razem. Potem z crio zaszłam ale w 12tc poroniłam. Potem nieudane crio, następna stymulacja i ostatnio z crio drgnęło ale nic nie wyszło. Teraz 7 transfer ostatniej blastki. Mam nadzieję, że udany. Ja mało wymagająca jestem i nigdy za długo z dr nie rozmawiałam. Tylko krótko i na temat. Czy polecam? Nie wiem - chyba tak.

Do góry