reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie koniecznie. Ja miałam 5 z kawałkiem. Kilka msc temu i teraz.
Zresztą fsh za dużo nie mogło się zmienić. A nawet jeśli to trochę i raczej nie zmieni to niczego.
Ewelin nie denerwuj się. Będzie dobrze! Musi byc! I zaraz będziesz marudzić jak ja ze po cetrotide Cię brzuch swędzi. :)

TAK?! JA MYŚLAŁAM, ZE TYLKO MNIE SWĘDZIAŁO :D

reklama
Nie koniecznie. Ja miałam 5 z kawałkiem. Kilka msc temu i teraz.
Zresztą fsh za dużo nie mogło się zmienić. A nawet jeśli to trochę i raczej nie zmieni to niczego.
Ewelin nie denerwuj się. Będzie dobrze! Musi byc! I zaraz będziesz marudzić jak ja ze po cetrotide Cię brzuch swędzi. :)
hehe swędzieć będzie na pewno jak puregon wezme :D a najlepsze, że jedno opakowanie puregonu tylko kupiłam, bo nie mieli na stanie i muszę znów jutro specjalnie jechać po nie. A w jednej im już się skończyło.

Aha no to mądrze :) u mnie by tak nie zaryzykował, bo miałam już mega dojrzałe wszystkie, a dwa były małe, Ja mam leniwy lewy :/ jak to jeden doktorek powiedział kiedyś ten lewy to naprawdę lewy.;)

Zamęczać radością, zobaczysz :)
W zasadzie u mnie wszystkie były kolo 19 tylko te dwa takie. U mnie prawy :)
Zaryzykowal i wygraliśmy :)

Brałam dzisiaj zastrzyk z gonapeptylu. Czuje się strasznie... jest mi niedobrze, kręci mi się w głowie. Albo on albo duphaston tak na mnie działa.
Kiedyś po duphastonie źle się już czułam. Ale nie aż tak.

Westi a ktora to Twoja procedura? Uda Ci sie zobaczysz, mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze :-)
PierwszA. :)

Ewelin a w ogóle to ja Cię do porządku przywołuje! ! Jeden dzień mnie było, a Tu się tak rozbestwilas! Przecież już ustalilysmy, że zaraz razem będziemy o kopniaka ch bredzic i za rok bawimy się z dziewczynami i kropkami w Poznaniu!

Ja wariowalam. Jakby mnie stado komarów po brzuchu pokasalo. Mąż mnie po rękach bił :) żebym się nie drapala.
Całkiem zabawne to był :)
Ale przeżyłam jakoś.
Chociaż blisko do tej apteki masz?
Zaraz bedziesz miała wyniki i się uspokoisz! Zobaczysz! :)
do apteki 30k w jedną stronę, bo u mnie w mieście nie mają w żadnej aptece puregonu i nawet o nim nie słyszeli :p
No cały czas sprawdzam wyniki on-line, ale pewnie jak mówili 14-15 będą dopiero
Powiem Ci tak, że co ma być to będzie. Ważne, żeby wszystko było dobrze i jak będę musiała poczekać kolejny miesiąc to poczekam :) Ze mną nie jest łatwo wygrać :p
A brzuch to już zaczyna mnie swędzieć :p

PierwszA. :)

Ewelin a w ogóle to ja Cię do porządku przywołuje! ! Jeden dzień mnie było, a Tu się tak rozbestwilas! Przecież już ustalilysmy, że zaraz razem będziemy o kopniaka ch bredzic i za rok bawimy się z dziewczynami i kropkami w Poznaniu!
No wiem wiem :D Już nawet sprawdzałam ile mam do Pozniania :p Już nie marudzę Wam :D
Dopiero zacznę jak przyjdą wyniki to lepiej uważajcie :D

reklama
do apteki 30k w jedną stronę, bo u mnie w mieście nie mają w żadnej aptece puregonu i nawet o nim nie słyszeli :p
No cały czas sprawdzam wyniki on-line, ale pewnie jak mówili 14-15 będą dopiero
Powiem Ci tak, że co ma być to będzie. Ważne, żeby wszystko było dobrze i jak będę musiała poczekać kolejny miesiąc to poczekam :) Ze mną nie jest łatwo wygrać :p
A brzuch to już zaczyna mnie swędzieć :p
A ja czekam z Toba ! :) a uparta jestem i nie odpuszczę! Tyle i kropka ●

Do góry