reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie koniecznie. Ja miałam 5 z kawałkiem. Kilka msc temu i teraz.
Zresztą fsh za dużo nie mogło się zmienić. A nawet jeśli to trochę i raczej nie zmieni to niczego.
Ewelin nie denerwuj się. Będzie dobrze! Musi byc! I zaraz będziesz marudzić jak ja ze po cetrotide Cię brzuch swędzi. :)

TAK?! JA MYŚLAŁAM, ZE TYLKO MNIE SWĘDZIAŁO :D

reklama
Nie koniecznie. Ja miałam 5 z kawałkiem. Kilka msc temu i teraz.
Zresztą fsh za dużo nie mogło się zmienić. A nawet jeśli to trochę i raczej nie zmieni to niczego.
Ewelin nie denerwuj się. Będzie dobrze! Musi byc! I zaraz będziesz marudzić jak ja ze po cetrotide Cię brzuch swędzi. :)
hehe swędzieć będzie na pewno jak puregon wezme :D a najlepsze, że jedno opakowanie puregonu tylko kupiłam, bo nie mieli na stanie i muszę znów jutro specjalnie jechać po nie. A w jednej im już się skończyło.

Aha no to mądrze :) u mnie by tak nie zaryzykował, bo miałam już mega dojrzałe wszystkie, a dwa były małe, Ja mam leniwy lewy :/ jak to jeden doktorek powiedział kiedyś ten lewy to naprawdę lewy.;)

Zamęczać radością, zobaczysz :)
W zasadzie u mnie wszystkie były kolo 19 tylko te dwa takie. U mnie prawy :)
Zaryzykowal i wygraliśmy :)

Brałam dzisiaj zastrzyk z gonapeptylu. Czuje się strasznie... jest mi niedobrze, kręci mi się w głowie. Albo on albo duphaston tak na mnie działa.
Kiedyś po duphastonie źle się już czułam. Ale nie aż tak.

Westi a ktora to Twoja procedura? Uda Ci sie zobaczysz, mysl pozytywnie a wszystko bedzie dobrze :-)
PierwszA. :)

Ewelin a w ogóle to ja Cię do porządku przywołuje! ! Jeden dzień mnie było, a Tu się tak rozbestwilas! Przecież już ustalilysmy, że zaraz razem będziemy o kopniaka ch bredzic i za rok bawimy się z dziewczynami i kropkami w Poznaniu!

Ja wariowalam. Jakby mnie stado komarów po brzuchu pokasalo. Mąż mnie po rękach bił :) żebym się nie drapala.
Całkiem zabawne to był :)
Ale przeżyłam jakoś.
Chociaż blisko do tej apteki masz?
Zaraz bedziesz miała wyniki i się uspokoisz! Zobaczysz! :)
do apteki 30k w jedną stronę, bo u mnie w mieście nie mają w żadnej aptece puregonu i nawet o nim nie słyszeli :p
No cały czas sprawdzam wyniki on-line, ale pewnie jak mówili 14-15 będą dopiero
Powiem Ci tak, że co ma być to będzie. Ważne, żeby wszystko było dobrze i jak będę musiała poczekać kolejny miesiąc to poczekam :) Ze mną nie jest łatwo wygrać :p
A brzuch to już zaczyna mnie swędzieć :p

PierwszA. :)

Ewelin a w ogóle to ja Cię do porządku przywołuje! ! Jeden dzień mnie było, a Tu się tak rozbestwilas! Przecież już ustalilysmy, że zaraz razem będziemy o kopniaka ch bredzic i za rok bawimy się z dziewczynami i kropkami w Poznaniu!
No wiem wiem :D Już nawet sprawdzałam ile mam do Pozniania :p Już nie marudzę Wam :D
Dopiero zacznę jak przyjdą wyniki to lepiej uważajcie :D

reklama
do apteki 30k w jedną stronę, bo u mnie w mieście nie mają w żadnej aptece puregonu i nawet o nim nie słyszeli :p
No cały czas sprawdzam wyniki on-line, ale pewnie jak mówili 14-15 będą dopiero
Powiem Ci tak, że co ma być to będzie. Ważne, żeby wszystko było dobrze i jak będę musiała poczekać kolejny miesiąc to poczekam :) Ze mną nie jest łatwo wygrać :p
A brzuch to już zaczyna mnie swędzieć :p
A ja czekam z Toba ! :) a uparta jestem i nie odpuszczę! Tyle i kropka ●

Do góry