I ??marzen po pierwszych weryfikacjach :-)
Witaj Ewa. ja działam w Invickcie Wrocław i jestem zadowolona i nie czuję się traktowana przedmiotowo. każdy z nas jest inny czego innego oczekuje. dlatego bardzo subiektywnie oceniamy kliniki. ocena zależna jest bardzo od powodzenia procedury. życzę Ci żebyś ETM przeszła pomyślnie :-)
reklama
a co to jest "ah"?poprzednie też miały ah i embryo i nie udało się... nam się kończą już oszczędności. W ogóle jestem pesymistycznie nastawiona po ostatniej porażce. Nawet nie wiem czy mój zarodek będzie się rozwijał po odmrożeniu....
a co to jest "ah"?
nacięcie otoczki,osłonki pomoc w wylęganiu się kropka
MagdaM33
Fanka BB :)
narazie pozytywnie, w sobotę kolejne badanie i zobaczymy czy prawidłowo przyrasta
aaaaaaa to miałam za pierwszym razemnacięcie otoczki,osłonki pomoc w wylęganiu się kropka
MagdaM33
nacięcie otoczki,osłonki pomoc w wylęganiu się kropka
ja też to miałam w programie i zapomniałam sprawdzić co to za cudo
iga2421
A jak u Ciebie? Samopoczucie? I przygotowani a?
A u mnie dziekuje dobrze. Jestem swiezo po antybiotyku bo juz nie dawalam sobie rady z zatokami a w przyszly czwartek ide do mojej giny bo @ jeszcze nie mam i boje sie czy cos tam sie nie dzieje. A w razie gdyby co to zeby zdazyc sie wyleczyc do czerwca bo wtedy juz chce do kliniki na wizyte sie zapisac.
reklama
anika11
Wpisalam Cię na 30.03, ale juz poprawiłamAnika wpisz mnie proszę na 29 wizyta w trakcie stymulacji, z góry dziękuję
Podziel się: