reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Ja mogłabym się wstrzymać jeszcze te 2 tygodnie, ale mój M. nie wiem czy da radę. To temat do przedyskutowania, bo też nie chciałabym, aby coś poszło nie tak.

Annemarie czekasz ? Tzn przygotowujesz się do transferu? Czy dopiero dobierają dawczynie ??
zobaczymy jak to będzie, nam mówili że wszystkie dawczynie mają wykształcenie średnie lub wyższe (ta nasza ma wyższe )
Dobrali tak żeby była jak najbardziej podobna do mnie tzn kolor oczu, włosów, waga, wzrost ☺
Jestem ciekawa dlaczego te kobiety oddają swoje komórki....hm chęć pomocy czy raczej zarobku ? Chociaż słyszałam że dostają tylko 3.5 tys wiec wątpię że dla takich pieniędzy były by w stanie przechodzić stymulację, zabieg itd... Mąż twierdzi ze i tak robią to dla kasy mi wydaje się że jednak chodzi o coś więcej może po prostu chcą pomóc...Sama nie wiem zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać...
A nie ma komórek w banku. ? Tz tych co dziewczyny oddają jak są już stymulowane i te komórki nie zostają zaplodnione. Nie chęcie takiej komórki. ? Przecież ona jest na juz. ..... hihihi
A te dziewczyny co się stymulują to raczej większy procent dla pieniędzy mały procent z potrzeby pomocy tak mi się wydaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Hmmm coniektorzy obrali termin 12 tygodni jako niepewny, ale to chyba tak nie dokonca ja naturalna ciaze poronilam miedzy 12-14 tyg wiec bywa roznie

Do góry