reklama
ewelin86
Fanka BB :)
My przynajmniej tak mieliśmy, że dopiero co się zaczęło to już odkładaliśmy na kolejne. Ale tym razem liczymy, że będzie inaczej i się uda A kasę wydamy na pokój dla Maluszka lub MaluszkówDziewczyny czy Wy też tak analizowalyscie jak my? Jeszcze do pierwszego ivf nie podeszlismy a już kasę na kolejne kminimy:/
Ja tez o tym myślę teraz. Im bliżej transferu tym intensywniej. Póki co raczej nam starczy na drugą pełną procedurę, ale budżet się kurczy.Dziewczyny czy Wy też tak analizowalyscie jak my? Jeszcze do pierwszego ivf nie podeszlismy a już kasę na kolejne kminimy:/
A to oni wcześniej pytają czy jak to wygląda?Tak zawsze na dwa się zgadzam Nie ma innej opcji I tym razem też tak będzie
Żebys wiedziała, że tak będzie ! Pokój i nowe ładne 4 kółka!My przynajmniej tak mieliśmy, że dopiero co się zaczęło to już odkładaliśmy na kolejne. Ale tym razem liczymy, że będzie inaczej i się uda A kasę wydamy na pokój dla Maluszka lub Maluszków
ewelin86
Ja tez o tym myślę teraz. Im bliżej transferu tym intensywniej. Póki co raczej nam starczy na drugą pełną procedurę, ale budżet się kurczy.
A to oni wcześniej pytają czy jak to wygląda?
Tak przed transferem musisz wypełnić dokument mówiący ile chcesz miec podanych zarodków
Ewunka
Ja nie mówię że coś zapesze bo aż takiej mocy nie mam w zabobony nie wierze. Chodzi o to ze jak się coś stanie to nie będę musiała mówić 100 osobom i płakać tylko powiem 4 . Chodzi o to by zaoszczędzić sobie tego smutkuSzczerze to zawsze podchodze co ma byc to bedzie , kazdy ma pisane z gory, wiec w to zapeszanie srednio wierze,ale przeciez kazdy ma prawo do swojego zdania i ja Waszego absolutnie nie negeuje
ewelin86
tak A to nic nie mówił doktorek?Ewelin to u nas w klinice można sobie dwa zarodki podać?
reklama
Podziel się: