reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Ja mogłabym się wstrzymać jeszcze te 2 tygodnie, ale mój M. nie wiem czy da radę. To temat do przedyskutowania, bo też nie chciałabym, aby coś poszło nie tak.

Annemarie czekasz ? Tzn przygotowujesz się do transferu? Czy dopiero dobierają dawczynie ??
zobaczymy jak to będzie, nam mówili że wszystkie dawczynie mają wykształcenie średnie lub wyższe (ta nasza ma wyższe )
Dobrali tak żeby była jak najbardziej podobna do mnie tzn kolor oczu, włosów, waga, wzrost ☺
Jestem ciekawa dlaczego te kobiety oddają swoje komórki....hm chęć pomocy czy raczej zarobku ? Chociaż słyszałam że dostają tylko 3.5 tys wiec wątpię że dla takich pieniędzy były by w stanie przechodzić stymulację, zabieg itd... Mąż twierdzi ze i tak robią to dla kasy mi wydaje się że jednak chodzi o coś więcej może po prostu chcą pomóc...Sama nie wiem zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać...
A nie ma komórek w banku. ? Tz tych co dziewczyny oddają jak są już stymulowane i te komórki nie zostają zaplodnione. Nie chęcie takiej komórki. ? Przecież ona jest na juz. ..... hihihi
A te dziewczyny co się stymulują to raczej większy procent dla pieniędzy mały procent z potrzeby pomocy tak mi się wydaje.

Ostatnia edycja:
reklama
Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Hmmm coniektorzy obrali termin 12 tygodni jako niepewny, ale to chyba tak nie dokonca ja naturalna ciaze poronilam miedzy 12-14 tyg wiec bywa roznie

Do góry