reklama
Do boju królowo! !Nie uwierzycie Wredna małpa już przyszła JUPI
Olusja1987
Fanka BB :)
Ja mogłabym się wstrzymać jeszcze te 2 tygodnie, ale mój M. nie wiem czy da radę. To temat do przedyskutowania, bo też nie chciałabym, aby coś poszło nie tak.Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Ha. Weź oszczędź mnie. Ja jutro będę ciężko strawna.Westaice, Ewelina, jutro zjem wszystkich
A poza tym daj się kropkiem choć chwile nacieszyć!
Ja dzisiaj do M powiedziałam czy wie, że od jutra jest tatuskiem? I chyba pierwszy raz tak się cieszył z kropka
Ewunka
A nie ma komórek w banku. ? Tz tych co dziewczyny oddają jak są już stymulowane i te komórki nie zostają zaplodnione. Nie chęcie takiej komórki. ? Przecież ona jest na juz. ..... hihihiAnnemarie czekasz ? Tzn przygotowujesz się do transferu? Czy dopiero dobierają dawczynie ??
zobaczymy jak to będzie, nam mówili że wszystkie dawczynie mają wykształcenie średnie lub wyższe (ta nasza ma wyższe )
Dobrali tak żeby była jak najbardziej podobna do mnie tzn kolor oczu, włosów, waga, wzrost ☺
Jestem ciekawa dlaczego te kobiety oddają swoje komórki....hm chęć pomocy czy raczej zarobku ? Chociaż słyszałam że dostają tylko 3.5 tys wiec wątpię że dla takich pieniędzy były by w stanie przechodzić stymulację, zabieg itd... Mąż twierdzi ze i tak robią to dla kasy mi wydaje się że jednak chodzi o coś więcej może po prostu chcą pomóc...Sama nie wiem zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać...
A te dziewczyny co się stymulują to raczej większy procent dla pieniędzy mały procent z potrzeby pomocy tak mi się wydaje.
Ostatnia edycja:
Ewunka
Ja je wkońcu mieć będę chociaż bym miała je narysować hi . Mają jeszcze góra 2 Stymulacjie więcej im mamusia nie daEwunka siła perswazji ! Jak się czegoś bardzo chce!!
G
Gość
Gość
Ewunka widze ze tak samo chcesz blizniakow jak ja. Ja tez non stop mezowi gadam ze beda blizniaki bo chce i juz i nie ma innej opcjiJa je wkońcu mieć będę chociaż bym miała je narysować hi . Mają jeszcze góra 2 Stymulacjie więcej im mamusia nie da
ewelin86
Żeby było Wam raźniej dziewczyny to i ja się dołączam Też powtarzam to M, żeby lepiej uważał i myślał o bliźniakachEwunka widze ze tak samo chcesz blizniakow jak ja. Ja tez non stop mezowi gadam ze beda blizniaki bo chce i juz i nie ma innej opcji
reklama
MartiniM
Hmmm coniektorzy obrali termin 12 tygodni jako niepewny, ale to chyba tak nie dokonca ja naturalna ciaze poronilam miedzy 12-14 tyg wiec bywa roznieRodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej
Podziel się: