annemarie
Fanka BB :)
Monia,ja będę pewno do przyszlej zimy czekała fajnie ,ze tak to błyskawicznie u was idzie,macie wszystko w umowie,łącznie z zapewnieniem o swiezych komorkach???zeby znowu jaj nie bylo do transferu,z tego co wiem nie będę niczego brała,może estradiol i na pewno potem progesteron.A mysle ,ze kobiety to robia bo,na pewno zarabiaja,bo chca pomoc,bo potrafia wyczuć jak się czuje ktoś,kto nie moze miec dziecka.:-)Annemarie czekasz ? Tzn przygotowujesz się do transferu? Czy dopiero dobierają dawczynie ??
zobaczymy jak to będzie, nam mówili że wszystkie dawczynie mają wykształcenie średnie lub wyższe (ta nasza ma wyższe )
Dobrali tak żeby była jak najbardziej podobna do mnie tzn kolor oczu, włosów, waga, wzrost ☺
Jestem ciekawa dlaczego te kobiety oddają swoje komórki....hm chęć pomocy czy raczej zarobku ? Chociaż słyszałam że dostają tylko 3.5 tys wiec wątpię że dla takich pieniędzy były by w stanie przechodzić stymulację, zabieg itd... Mąż twierdzi ze i tak robią to dla kasy mi wydaje się że jednak chodzi o coś więcej może po prostu chcą pomóc...Sama nie wiem zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać...