reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Annemarie czekasz ? Tzn przygotowujesz się do transferu? Czy dopiero dobierają dawczynie ??
zobaczymy jak to będzie, nam mówili że wszystkie dawczynie mają wykształcenie średnie lub wyższe (ta nasza ma wyższe )
Dobrali tak żeby była jak najbardziej podobna do mnie tzn kolor oczu, włosów, waga, wzrost ☺
Jestem ciekawa dlaczego te kobiety oddają swoje komórki....hm chęć pomocy czy raczej zarobku ? Chociaż słyszałam że dostają tylko 3.5 tys wiec wątpię że dla takich pieniędzy były by w stanie przechodzić stymulację, zabieg itd... Mąż twierdzi ze i tak robią to dla kasy mi wydaje się że jednak chodzi o coś więcej może po prostu chcą pomóc...Sama nie wiem zaczęłam się ostatnio nad tym zastanawiać...
Monia,ja będę pewno do przyszlej zimy czekała :-D fajnie ,ze tak to błyskawicznie u was idzie,macie wszystko w umowie,łącznie z zapewnieniem o swiezych komorkach???zeby znowu jaj nie bylo:-D :-D :-D do transferu,z tego co wiem nie będę niczego brała,może estradiol i na pewno potem progesteron.A mysle ,ze kobiety to robia bo,na pewno zarabiaja,bo chca pomoc,bo potrafia wyczuć jak się czuje ktoś,kto nie moze miec dziecka.:-)

reklama
Ja postanowiłam, że jak już będę w ciąży to dopiero powiem ok 12 tygodnia. Nie chce nic zapeszać, bo już jeden błąd zrobiłam, jak pierwszy raz bete wyszła pozytywnie i powiedzieliśmy najbliższym, a potem wielkie rozczarowanie.
Dlatego teraz wierzę w cuda i wiem, że się zdarzają :)
Też mam taki plan. Tzn teściowie są ze wszystkim na bieżąco, a więc im raczej odrazu e jakiś słodki sposób powiemy.
Całą resztą dowie się w odpowiednim czasie. Chyba, że ktoś się domysli, że siedzę w domu o wprost zapyta to raczej ukrywać nye będę. :)

Anika Ty tam spokój kobieto zachowaj ! Będę Cię wspierać do tej 20!
A w ogóle o czym my tu gadamy? Zero stresu , sama radość u Ciebie ma być na podglądanie! Ewentualnie mogę Ci pozwolić się troszkę niecierpliwic :biggrin2:
I ja też się dołączam :) Westi, ale tylko troszeczkę musisz pozwolić, bo jak Anika poczuje dużo luzu to znów połowę kalendarza zje :) I będzie znów szukała kogo pozjadała :)
Anika jutro z uśmiechem na twarzy masz wejść do gabinetu i obserwować z radością :)

I ja też się dołączam :) Westi, ale tylko troszeczkę musisz pozwolić, bo jak Anika poczuje dużo luzu to znów połowę kalendarza zje :) I będzie znów szukała kogo pozjadała :)
Anika jutro z uśmiechem na twarzy masz wejść do gabinetu i obserwować z radością :)
Myślisz, że ona stres zajada!?? :-D
Co za dużo to nie zdrowo. Tylko troszkę luzu jej dam :)

EwunkA a przez ile musisz brać anty ? Mi dał na 20 dni później estrofem plus te cholerne zastrzyki :(
Tez próbujesz z komórkami dawczyni ? Przepraszam za pytanie jeśli pisałaś ale nie nadrobienia waszych wpisów za dużo ich ☺
14 dni antykow . Będę miała 2 Stymulacjie I czekam zw wyjdą z tego bliźniaki

:-D może jakiejś pomocy jej w tej pyzolandi poszukamy? ?
A jak u Ciebie? @ się rozkręca?
Małymi kroczkami, ale mam nadzieję, że już jutro po południu zadzwonię do kliniki i się umówię na wizytę. To czekanie jest najgorsze, jakby od razu nie mogła przyjść tylko ze mną się drażni :p

reklama
Już tyle lat się naczekałam to i te dwa tygodnie poczekam ... Muszę. Chciałabym w święta poinformować rodziców o ciąży, ale czy to nie za wcześnie?
Rodziców chyba można . Ale ja będę trzymać gębę cichutko do 12 tyg w razie co ..... bo bym potem nie musiała wszystkim mówić bo to za dużo stresu . No w pracy powiem bo musze bo by pracować lżej

Do góry