reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No powiem Ci, że jak za drugim razem podchodziliśmy do stymulacji to od razu lekarz powiedział, że gonal troszkę droższy. Ale nie myślałam, że aż tak. Moje oczy jak 5 zł jak zobaczyłam i usłyszałam w aptece ile muszę zapłacić.Nie lubię. Żeby no było.
Nie bardzo chce do niego z tym dzwonić, ale przyjdzie transfer a tam zaklejone :-)
Pieniądze są ogromne. I tu nawet nie ma dyskusji. Szkoda, że tego nikt nie widzi ile my się wyplacamy.
Chociaż powiem Wam, że mój mąż złotowa straszna stwierdził po punkcji, że wcale to nie są duże sumy. Za to jak bas traktują w klinice, za lekarza i w ogóle to on może płacic.
Ciekawe czy tak powie jak będziemy zaraz musieli drugi raz te same koszty jak nie większe ponosić.
U mnie o tyle dobrze, że tylko kilkadziesiąt km jeździmy.U mnie zdecydowanie najwieksze koszty, to byly leki po transferze - wychodzily 250tygodniowo:/ no i dojazdy, bo ponad 200km w jedną strone
ewelin86
Dokładnie!! Proszę nawet tak nie pisać, uda się za pierwszym razemWestaice jaki kolejny raz , uda się teraz
To ja sobie nie wyobrażam jak by to było gdybyśmy się nie zalapali na refundowane leki.No powiem Ci, że jak za drugim razem podchodziliśmy do stymulacji to od razu lekarz powiedział, że gonal troszkę droższy. Ale nie myślałam, że aż tak. Moje oczy jak 5 zł jak zobaczyłam i usłyszałam w aptece ile muszę zapłacić.
Chore to dla mnie wszystko. Jestem wściekła jak słyszę, że Pani biznesmen, prezes warty z niezłyM ciągiem zer na koncie, bezproblemowo dostanie na 5 swoich dzieci te 500 zł. A nam żałują na leki chociaż. .
ewelin86
Ja na szczęście tylko 50km w jedną stronę, ale i tak benzyna sama się nie nalejeU mnie zdecydowanie najwieksze koszty, to byly leki po transferze - wychodzily 250tygodniowo:/ no i dojazdy, bo ponad 200km w jedną strone
Pewnie macie racje, ale nie 100 % . Jest ryzyko :-)Dokładnie!! Proszę nawet tak nie pisać, uda się za pierwszym razem
ewelin86
No dokładnie. Co tu dużo mówić oni nic nie wiedzą o życiu i naszych problemach. Dla nich najważniejsza kasa. Co będą się przejmować takim zwykłym człowiekiem i jego problemamiTo ja sobie nie wyobrażam jak by to było gdybyśmy się nie zalapali na refundowane leki.
Chore to dla mnie wszystko. Jestem wściekła jak słyszę, że Pani biznesmen, prezes warty z niezłyM ciągiem zer na koncie, bezproblemowo dostanie na 5 swoich dzieci te 500 zł. A nam żałują na leki chociaż. .
reklama
NOVA-2016
U mnie zdecydowanie najwieksze koszty, to byly leki po transferze - wychodzily 250tygodniowo:/ no i dojazdy, bo ponad 200km w jedną strone
Anika, a mogę spytać co brałaś po transferze, że aż takie sumy wychodziły?
Ja mam obecnie: lutinus, duphaston, estrofem. Miałaś coś ponadto?
Podziel się: