reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co, wczoraj zachciało mi się pepsi ;) M przytargał, wypiłam w sumie ze dwie szklanki....całe popołudnie, wieczór i pół nocy miałam z głowy :p Chłopaki mieli taką głupawkę, że aż niesamowite ;) albo jeden, albo drugi, a jak ich szturnęło to oboje na raz dawali czadu w brzuchu ;)
Dziś od pepsi trzymam się z daleka ;)

reklama
Mam trochę głupie i niezręczne pytanie.
Słuchajcie ja luteine dp biorę od kilku lat. Ale teraz od wczoraj biorę 3x2 czyli duz więcej.
I jak zawsze nadmiar mi uciekał tak teraz od wczoraj kompletnie nic. :-/ to wszystko siedzi mi w środku i co wkładam nowe to palcem wyciągam resztki. Jest tego juz naprawdę sporo. Czuje się "zapchana "

18 i wszystkie zdolne do zapłodnienia. ? Jasny gwint nieźle . 12 dni mówisz od momentu 1 zastrzyku do punkcji prawda. ? Bo wydaje mi się ze nie możliwe ze bralas 12 dni gonal ? A jaka dawkę dostałaś. ?

Oczywiście że nie przez cały czas. Nie pamiętam jakie dawki musiałabym zerknąć na kartę. Ale ja ogólnie szłam protokołem krótkim z antagonista

Czesia-lacze sie z toba w bolu,my tez za wszysko kasujemy, te 22 Euro o ktorych pisala Ewunka,to chyba za zaden lek nie zaplacilam:no: ale kochana oplacilo sie (w twoim wypadku):tak::tak::tak:

Westi- pierwszy raz o czyms takim slysze,zawsze bylo odwrotnie...moze wyplukac ,bo te pozostalosci lubia draznic.:wink:

Czesia-lacze sie z toba w bolu,my tez za wszysko kasujemy, te 22 Euro o ktorych pisala Ewunka,to chyba za zaden lek nie zaplacilam:no: ale kochana oplacilo sie (w twoim wypadku):tak::tak::tak:

Westi- pierwszy raz o czyms takim slysze,zawsze bylo odwrotnie...moze wyplukac ,bo te pozostalosci lubia draznic.:wink:

Oj tak :tak: tym razem się opłaciło <3

Wiem bo u mnie zawsze wyciekalo. A teraz mam w sobie 2 tabletki i 8 resztek...
Kurde. Dwa, że nie mam w ogóle śluzu to tez nie bardzo ma jak uciekać.
Wrócę do domu to spróbuję faktycznie wypłukać jak się nie uda to nie wiem.

Ja tez nie. Jedynie leki refundowane mieliśmy. Tak za całą procedurę z lekami płacimy ok. 9000

My płaciliśmy ok 8500 ale bez leków. Nie pamiętam ile za leki, bo co poszłam na wizytę to kolejna recepta + doliczyć trzeba badania, które trzeba było zrobić

Mam trochę głupie i niezręczne pytanie.
Słuchajcie ja luteine dp biorę od kilku lat. Ale teraz od wczoraj biorę 3x2 czyli duz więcej.
I jak zawsze nadmiar mi uciekał tak teraz od wczoraj kompletnie nic. :-/ to wszystko siedzi mi w środku i co wkładam nowe to palcem wyciągam resztki. Jest tego juz naprawdę sporo. Czuje się "zapchana "

Spróbuj pod prysznicem jak Ann radzi. Mi dopiero po 3 dnia brania luteiny zaczęło wyciekać i zostawać na aplikatorze :)

reklama
My płaciliśmy ok 8500 ale bez leków. Nie pamiętam ile za leki, bo co poszłam na wizytę to kolejna recepta + doliczyć trzeba badania, które trzeba było zrobić

Spróbuj pod prysznicem jak Ann radzi. Mi dopiero po 3 dnia brania luteiny zaczęło wyciekać i zostawać na aplikatorze :)
Ja pisac nie bede ,bo bys padla :wink:

Do góry