reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nova, brałam prolutex (w zależności od apteki 149-199 za 7 zastrzykow), duphaston, fraxiparina (80/za 10zastrzykow), encorton, estrofem, acard, witaminy

reklama
to witamy w clubie,tutaj tez kobieta nie moze byc powyzej 40,a facet powyzej 50.Granice sa pomiedzy 3-8 tys.Euro plus 1,5-2 tys. na leki.

wedlug mnie te caly procedury i leki powinny byc za darmo i powinni nam jeszcze doplacac.:-D:-D:-D i tak jest za malo ludzi na swiecie,wiec odwalamy dobra robote. O !!!!:wink:
Mniej niż 40 lat żeby załapać się na refundacje . Nie wiem jakie są normy wiekowe prywatnie

Powiem tak: 6700 + 1100 transfer + 500 mrożenie i przechowanie na rok+ każde USG 80 (płaciłam tylko przy pierwszej stymulacji, przy drugiej już nawet za usg nie płaciłam) + leki ok 500-600 -ciężko mi powiedzieć, bo już nie pamiętam
no i oczywiście wszystkie badania - tu ok 1200 za nas oboje + biopsja jądra chyba ok 1100

Bym musiała zajrzeć w papiery i wszystko podliczyć ogółem ile nas już 2 stymulacje wyniosły
A jak po roku przestaniesz płacić to co się stanie z zarodkami. ? Ale dziwnie :blink: Moje będą trzymać dopuki 40 lat nie ukoncze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry