Ewunka
Fanka BB :)
Ja marze o bliźniakachCiaza blizniacza? NIE. Juz takie tutaj historie byly, ze lepiej marzyc o pojedynczej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja marze o bliźniakachCiaza blizniacza? NIE. Juz takie tutaj historie byly, ze lepiej marzyc o pojedynczej.
No pewnie, że takEwelin poczekamdziś tylko do 11 są podobno więc dam radę
tylko żeby leki już poszły w ruch.
A Wy Kobietki jakie macie plany na dziś?
Nie cofalam. Po każdym zastrzyku miałam krew. Pewnie przy cofnięcie by się pokazała.
No nie wiem co Ci powiedzieć. Ja nie robiłam i żyje
Westi,bedzie lepiej juz po dzisiejszym teflonieTo mi chyba też się zbliża bo mam takie same smuty. Ja w zasadzie tylko chce żeby transfer był we wtorek i żeby chociaż 2 były. Tyle... dużo nie wymagam![]()
No podczas stymulacji na urlop się nie da .No my mieliśmy też teraz jechać, ale wiesz jak to jest czekasz na @ a potem co kilka dni wizyty sprawdzające jajcadlatego postanowiliśmy, że albo zaraz po punkcji albo po transferze
![]()
Moje bliźniaki juz ze 100 razy w śnie u mnie były .Mam nadzieje ze teraz przyjdą w realuA wiecie co mi się śniłoŻe urodziłam chłopczyka i miał taką czarna czuprynkę
Leżał sobie kolo mnie i nie mogłam uwierzyć, że mam bobaska
![]()
Kropki rządzą! !Westi,bedzie lepiej juz po dzisiejszym tefloniedenerwujesz sie,zeby tego inaczej nie nazwac:-) logiczne i normalne,kazda co przechodzila zna,az za dobrze.Niech moc bedzie z jajkami!!!!
Ja tam dalej marze i brne do celu w kwietniu zaczynam zastrzyki a pokój gościnny potem dziecięcy remontuje z nadzieją że będzie dla bliźniaków nie dla gości. . 5 lat temu zaczęłam marzyc o bliźniakach i tak mi zostało. ......Ewunka ja już powoli przestaje marzyć i planować bo nic mi nie wychodzi, więc teraz niech się dzieje co ma być .