reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelin poczekam:) dziś tylko do 11 są podobno więc dam radę :) tylko żeby leki już poszły w ruch.
A Wy Kobietki jakie macie plany na dziś?
No pewnie, że tak :) Na pewno wszystkie pacjentki przyjmie :)

Na ja muszę ogarnąć chałupę, bo wczoraj złapałam lenia i nie chciało mi się nic :p I możliwe, że do babci M pojedziemy, żeby pomalować jej płot :)

Nie cofalam. Po każdym zastrzyku miałam krew. Pewnie przy cofnięcie by się pokazała.
No nie wiem co Ci powiedzieć. Ja nie robiłam i żyje
To mi chyba też się zbliża bo mam takie same smuty. Ja w zasadzie tylko chce żeby transfer był we wtorek i żeby chociaż 2 były. Tyle... dużo nie wymagam :biggrin2:
Westi,bedzie lepiej juz po dzisiejszym teflonie:-D denerwujesz sie,zeby tego inaczej nie nazwac:-) logiczne i normalne,kazda co przechodzila zna,az za dobrze.Niech moc bedzie z jajkami!!!!

No my mieliśmy też teraz jechać, ale wiesz jak to jest czekasz na @ a potem co kilka dni wizyty sprawdzające jajca :D dlatego postanowiliśmy, że albo zaraz po punkcji albo po transferze :)
No podczas stymulacji na urlop się nie da .
Nie wiem tylko jeszcze co powie lekarz czy 2 tyg po transferze mam nadzieje pozytywnym można latać samolotem .opinie są różne

Ewunka ja już powoli przestaje marzyć i planować bo nic mi nie wychodzi, więc teraz niech się dzieje co ma być .
Ja tam dalej marze i brne do celu w kwietniu zaczynam zastrzyki a pokój gościnny potem dziecięcy remontuje z nadzieją że będzie dla bliźniaków nie dla gości. . 5 lat temu zaczęłam marzyc o bliźniakach i tak mi zostało. ......
Ale wiem ze nie musi się udać ale marzenia dają mi moc.

reklama
Jakby ktoś się niecierpliwil tak jak ja to właśnie dostałam tel. Z laboratorium.
Otóż czekamy do poniedzialku. :biggrin2:
W pn będą dzwonic czy zarodki rokuja.
Póki co na dzisiaj jest 6 kropkow. Jeden dzisiaj dołączył dopiero, ale dziela się, wiec sytuacja jest dosyć dobra.
Jeżeli w pn będzie wszystko ok (oby kurka oby!!) to we wtorek transfer blastusi kropusi :-D
Czyli Ann żyje dalej w stresie do poniedziałku :errr:

Do góry